مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سمانه صادقی

6 سال پیش

سقف ساعت کارکرد در قرار داد مشاوره

در قرار داد مشاوره، حداکثر ساعت حضور مشاور در ماه چند ساعت می تواند باشد؟
آیا از مقدار معنی بیشتر مشمول بیمه نمی شود؟
طبق بند 5 نمونه قرار داد مشاوره در سایت، مشاور حتما باید در محل شرکت حضور داشته باشد، این با نوع قرار داد در تضاد نمی باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

6 سال پیش

با سلام.

سقفی برای مشاوره وجود ندارد. مهم ماهیت فعالیت است که باید از نوع مشاوره فکری باشد و در آن کار یدی دخیل نباشد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین غیاثوند

7 ماه پیش

قرارداد ساعتی بازنشسته تامین اجتماعی

بازنشسته تامین اجتماعی هستم آیا می توانم در آزمایشگاه خصوصی یک شیفت صبح کار کنم

باتشکرفراوان

پروفایل کاربر

محمد سجاد شفیع زاده

1 سال پیش

کم کردن مدت قرارداد

با سلام.
بنده 9سال است که در آموزش و پرورش مشغول فعالیت هستم مدت8سال آن را در درمانگاه فرهنگیان به صورت سه ماه به سه ماه قرارداد با بنده امضا میکردند و الان تقریبا یک سال است منو منتقل کردن اردوگاه که اونم زیر مجموعه اموزش و پرورشه اینجا هم مدتی سه ماهه قرارداد بستن تا اینکه گفتن باید بشه89روزه الان باز میگن نه باید بشه دوماهه سوال بنده اینه که آیا همچین کاری غیر قانونی نیست و اگر هست بنده میتونم شکایت کنم به دیوان که این ظلم رو اینا در حق من انجام میدن؟
چون قانون میگه اگه شما چند دوره قرارداد سه ماهه داشته باشید باید باهاتون قرارداد کار معین ببندن نه بیان قراردادت رو بکنن دو ماهه

پروفایل کاربر

مهسا کتابی

8 ماه پیش

دوره آزمایشی کار بازرگانی

من در شرکتی بعد از توافق شفاهی مبلغ حقوق مشغول شدم و ۳ روز بعد به ماموریت ۵ روزه (حضور در نمایشگاه اهواز که دو روز آن تعطیل رسمی بود )رفتم. بعد از سفر کارفرما با من قطع همکاری کرد و اعلام کرد که طبق قوانین دوره آزمایشی با من تسویه می‌کند.

اگر حقوق توافقی ۲۵ میلیون تومان باشه برای ۹ روز کار آزمایشی حق کارگر چقدر میشه و اگر ایشون بدقولی کنند و حداقل حقوق وزارت کار رو در نظر بگیرند چه مقداری خواهد بود؟