مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حمید رستگار

سهام ثبتی و داخلی تا افزایش سهام

سهام رسمی شرکت در سال 97 ... ت بوده است. برای هزینه های جاری و بستر سازی اولیه شرکت مبالغی که اعضا پرداختند تا افزایش سهام بدهیم بسیار متفاوت هست، فرد جدیدی که امده است برای شغل مدیر عاملی میگوید من فقط سهام ثبت شده رسمی را قبول دارم و بر اساس همان قرار داد میبندم و پاداش من مثلا 20% سود خالص در پایان سال هست. چگونه این فرد را میتوانم قانع کنم که مبلغ پرداختی افراد بیش از مبلغ رسمی هست و سود باید بر اساس پرداختی باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است مبلغ سهام شرکت دو اعتبار دارد:

1. مبلغ اسمی سهام، همان مبلغی است که در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده.

2. نبلغ واقعی سهام، همان مبلغی است که در عالم واقع سهام ارزش دارد و با آن مبادله و خرید و فروش می شود.

در هر صورت در تقسیم سهام بین سهام داران فرقی ندارد و میزان سود و تقسیم سود سهام بین سهامداران براساس میزان سهام هریک از سهام داران می باشد. مگر این که بعضی از سهامداران دارای سهام ممتاز باشد و یا شرکت بدهی از این بابت به سهامداران داشته باشد که در ابتدا باید سهام ممتاز و یا بدهی ها پرداخت گردد و بعد باقی سود قابل تقسیم بین سهامداران دیگر تقسیم گردد.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجتبی اله بخشی

تعهدات

باسلام و عرض ادب
بنده یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم که با 4 ماه تاخیر نسبت به زمان پایان قرارداد در مرحله تحویل می باشد. اکنون سازنده طلب قسط آخر کار را بابت تحویل میخواهد در صورتیکه جریمه پرداخت تاخیر بیش از قسط آخر است. آیا می توانم از پرداخت قسط آخر امتناع کنم یا میبایست پرداحت کنم و بعد اقامه دعوی طلب جریمه کنم؟ با تشکر

پروفایل کاربر

امیر حیدری

مشارکت در ساخت

پدرم سال ۹۲ یک زمین داشت به ارزش روز ۴۰۰ میلیون تومان و با یکی از دوستانش تصمیم گرفتند یک آپارتمان به صورت طرح شراکتی بسازند. قراردادی نوشتند در سال ۹۲ مبنی بر اینکه هر کدام یک آورده ی برابر داشته باشند تا هرکدام سه دنگ از ملک را صاحب شوند.
پدرم زمین خود را به عنوان آورده قرار دادند به ارزش آن زمان که ۴۰۰ میلیون تومان بود و شریک هم در قرارداد موظف شدند که چهارصد میلیون تومان پول نقد جهت کسب جواز و اجرای پروژه بپردازند.لازم به ذکر است که بنا در آن سال با آن مبلغ کامل میشد.
اما شریک به تعهد خود در قرارداد اول عمل نکرد و مبلغ بسیار اندکی را پرداخت.
به همین جهت پدرم برای اینکه ایشان را ترغیب به پرداخت وجه کنند در سال ۹۳ قرارداد دومی متمم قرارداذ اول نوشتند که طبق آن موظف شدند اگر شریک پول را بپردازند و ساختمان را تمام کنند یک واحد از واحد های خود را به ایشان اضافه بدهند.اما مجددا پول آنچنانی توسط شریک به پروژه تزریق نشد.
پدرم هفت ماه پیش فوت کردند اما همچنان بعد از گذشت ده سال فقط پنجاه درصد آن پروژه انجام شده و ارزش روز زمین ما ۳۶ میلیارد تومان شده است. طبق محاسباتی که انجام شد شریک در طی این ده سال فقط چهارمیلیارد تومان پرداخت کرده است یعنی تقریبا کمتر از یک ششم وجهی که باید میپرداخته است.
در حال حاضر شش دانگ زمین و شش دانگ جواز ساخت به نام پدرم است.
طبق نظر کارشناسی که سر پروژه آوردیم کل بنا در همین حالت و زمین و جواز مجموعا ۸۵ میلیارد تومان ارزش دارند.
حالا ما وراث پدرم می‌خواهیم سهم خودمان را به شخص دیگری بفروشیم که بیابند و با آن شریک شراکت را ادامه دهند.
من میخواستم بدانم طبق چیزی که بیان کردم چقدر از آن ۸۵ میلیارد تومان سهم پدر بنده می‌شده که ما وراث به خریدار بگوییم این مقدار از ساختمان سهم ما است؟
با تشکر

پروفایل کاربر

آرش برزوی

آیا محکومیت مالی که قطعی بوده مشمول مرور زمان میتواندباشد

یعنی کسی که ده سال از حکم‌ محکومیت دارد وفراری بوده مشمول مرور زمان میشود ونیاز به طرح شکایت جدید دارد
یعنی شخصی دراجرای قراداد کاری کا بین سه نفر بسته شده ویکی از آنها بابرداشتن کلاه دونفر دیگر خلاف قراداد عمل کرده ودادگاه حکم محوکومیت آن را صادر کرده وتا مدت زیادی فراری ومجحولل مکان بوده حکم دادگاه آن دراثر مرور زمانبیاثر چ میشود