پروفایل کاربر

مصطفی رضایی

شرایط فورس ماژور

در یک قرارداد، عبارت «مصالحه می شود، جبران کلیه ضررها و زیان های ناشی از کاهش سود و یا سرمایه، برعهده شرکت میباشد و سرمایه گذار آن سهمی ندارد».
آیا در این شرایط میتوان، با استناد به شرایط فورس ماژور ناشی از کرونا، از پرداخت غرامت به سرمایه گذار امتناع کرد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (2)

صنم مقیمی

4 سال پیش

با سلام 


اصولا در تفسیر  قرارداد ها یکی از معیارهای مهم آن است که باید دید منظور طرفین قرارداد از کلمات و واژه ها چه بوده است و  قرارداد باید بتواند با شرایط زمان انعقاد خود پیش برود یعنی آن که اگر شما در شرایطی قرارداد را منعقد کرده اید که شرایط هموار بوده است انتظار می رود قرارداد مطابق با ان شرایط جلو برود اما در حالت قرار گرفتن در شرایط ویژه که امکان اجرای تعهدات قراردادی را تقریبا غیرممکن می کند می توان قرارداد را فسخ نمود اما در عین حال باید توجه داشته باشید که اگر در متن قرارداد شما اشاره شده است که در صورت ایجاد شرایط فورس ماژور یعنی عوامل خارجی و غیرقابل پیش بینی و دفع باز هم مسولیت جبران خسارت باقی خواهد بود دیگر نمی توان از جبران خسارت شانه خالی کرد چرا که درج شرط مسولیت  در شرایط فورس ماژور یا عدم مسولیت هنگام فورس ماژور  در مورد غالب قرارداد ها وجود دارد.


با احترام 

تیم حقوقی وینداد 

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

4 سال پیش

سلام

تفسیر شرط مندرج در قرارداد شما از موارد اختلافی است. با توجه به اینکه خسارات ناشی از فورس ماژور به صراحت ذکر نگردیده است، ممکن است بتوانید از پرداخت غرامت خودداری نمایید.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی رضوی

فسخ قرداد بدون بند فسخ

سلام و خداقوت.

عزیزی معامله ای انجام داده با این صورت :

_ملکی به ارزش 170 میلیون تومن رو در رامسر به یک آقایی میفروشن! طوری که قردارد به نام یکی از برادر ها میخوره، و چکی که باید بابت پول خانه به فروشنده (صاحب خانه) پرداخت بشه از طرف یکی دیگه از برادر ها کشیده میشه!

در همون روز 50 میلیون تومن به صاحب خانه پرداخته میشه و مابقی چک کشیده میشه در وجه 120 میلیون تومن برای ماه یک ماه بعد از تاریخ عقد قرارداد! 

درست یک هفته قبل از تاریخ چک، صاحب چک فوت میکنه! 

*حساب صاحب چک رو ما برسی کردیم و دیدیم که خیلی خیلی بیشتر از مبلغ چک پول توش هست! ایشون صاحب چند خونه و کارخونه هستن! 

اما روز پاس کردن چک در بانک عدم موجودی کافی زده میشه و چک پاس نمیشه! 

حالا ما به همراه صاحب خونه رفتیم پیش کسی که قرار داد به نام اون هست ایشون میگه من که چک ندادم و پولتون رو باید از زن داداشم (زن صاحب چک) بگیرید! 

پیش اون میریم میگه من نمیتونم پول رو پرداخت کنم و باید قسطی بهتون بدم! (ماهی دو یا سه تومن) 

الان سوال اینجاست توی این مورد خیلی عجیب و عجولانه و ساده لوحانه میشه راه حلی در آورد؟ یا اینکه میشه کاری کرد که قرارداد رو بتونیم فسخ کنیم با اینکه بند فسخ در قرارداد نیست؟ 

واقعا شرایط سختیه و امیدوارم جواب رو به من بدین ممنونم از شما! ❤️


پروفایل کاربر

عبدالصمد کیانی

واریزی بابت خرید اپارتمان توسط چند نفر به حساب خریدار

با سلام و عرض ادب
آپارتمان خود را به یک خانم فروختم و در مبایعه نامه نحوه واریزی به حساب شبای بنده بوده حالا پس از سه ماه و انتقال سند بنام خریدار اکنون فردی پیدا شده و ادعا کرده پنج فقره واریزی توسط ایشان را باید عودت بدهید ؟
احتمال تبانی بین خریدار و مدعی خیلی زیاد است
با سپاس و ممنون از لطف شما

پروفایل کاربر

کاربر

قرارداد با فرد نابالغ

اگر فردی طرف قرداد بوده و ایشان زیر سن 18 سال باشد، آیا باید با کفیل وی تا رسیدن ایشان به سن قانونی قرارداد بست؟ این کار چگونه باید انجام شود؟