مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

. جوادی

ضمانت اجرای فقدان مهر تعاونی مسکن

ضمانت اجرای فقدان مهر تعاونی مسکن ذیل قراردادی که توسط تمام اعضای هیات مدیره امضا شده چیست؟ ایا مدیرعامل و اعضای هیات مدیره مسولیت شخصی در برابر طرف قرارداد دارند !؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

وجود مهر شرکت ذیل قرارداد جهت ملزم کردن شرکت به قرارداد ضروری است و امضای قرارداد بدون مهر شرکت، تنها امضا کنندگان را ملزم می نماید، مگر اینکه امضا کنندگان به نمایندگی خود و امضای قرارداد به حساب شرکت، در خود قرارداد به گونه ای که قابل احراز باشد اشاره کرده باشند و اختیار انجام چنین معامله ای را داشته باشند، در این صورت حتی اگر مهر شرکت ذیل قرارداد نباشد، می توان شرکت را مسئول دانست و به نظر نمی رسد در این مورد مدیر یا مدیران مسئولیتی داشته باشند.
در صورتی که مدیر یا مدیران صاحب حق امضا نبوده اند یا قراردادی را خارج از حدود اختیارات اعطایی  امضا کرده اند یا به نمایندگی خود اشاره ننموده باشند، می توان آن ها را شخصا مسئول تعهدات قراردادی دانست.

با احترام
تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

آیدین بندریان

جعل امضا صورتجلسه

سلام.امضای بنده در صورتجلسه هیت مدیره یک شرکت ساختمانی جعل شده آیا میشود شکایت کیفری از شرکت کرد؟

ممنون اگه راهنمآیی کنید

پروفایل کاربر

علیرضا قلندرزاده

قانون عمده فروشی

آیا مغازه های عمده فروشی, اجازه فروش کالا به صورت خرد با قیمت عمده را دارند؟

پروفایل کاربر

احمد نسیمی

طلب وجه

با سلام بنده فروشنده هستم به یک فردی که بهش اطمینان داشتم به اندازه 1میلیارد بار دادم که قول داد 2ماهه تسویه کنه ازش فاکتور و چک نگرفتم بعد از 40روز برای حساب کتاب رفتم بادست خط خودش فاکتور رو نوشت(برای خودش)ولی ناخواسته اون کاغذ بین مدارک من موند و قول داد ده روزه تسویه کنه حالا بعد ده روز منکر حساب میشه
منم 2شاهد هم دارم حاظره قسم بخوره با این شاهد هاو اون دست خط میتونم به حقم برسم
1شاهدرانندس که بار رو برده کارگاهش و1شاهد هم روز معامله اونجا بوده