
محمدحسین امیری
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
یک قرارداد نیاز به ثبت در مکان خاصی ندارد و با امضای قرارداد توسط طرفین قرارداد برای آنان لازم الاجراء می باشد.
قانون حاکم و محل حل اختلاف نیز کاملاً با توافق طرفین صورت می پذیرد و استثناعاً چنان چه طرف ایرانی شرکت دولتی و یا وابسته به دولت باشد باید قانون حاکم قانون جمهوری اسلامی ایران باشد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

احمد صیفی کار
تخلیه ید یا خلع ید
با سلام و تشکر ، ما یک قرار داد سرمایه گذاری با شخصی داریم که ایشان بابت تضمین بازپرداخت سرمایه ی ما سند یک ویلا را در نوشهر بنام بنده زده است . حال طرف مقابل تمامی چک هایش برگشت خورده است و فراری میباشد و در قرارداد فیمابین توافق کردیم ویلای مذکور به مدت یکسال در اختیار ایشان باشد . سوال : حال که مدت یکسال گذشته است آیا ما باید دادخواست خلع ید بدهیم یا دادخواست تخلیه ید ؟

ایمان احسانی نسب
جذب سرمایه گذار شتابدهنده
با سلام
ما یک شرکت سهامی خاص ثبت کردیم جهت فعالیت یک استاتاپ (مارکت پلیس) تمامی مجوزها دریافت شده وتمتی برنامه نویسی ها و ایده پدازی ها انجام شده . حال به 200 میلیون سرمایه نقدی داریم جهت توسعه کار .حال جهت جذب سرمایه گذارها چگونه باید با این سرمایه گذاران وارد معامله وعقد قرارداد شد و همچنین میزان درصد آنها را مشخص کنیم .

مسعود حیدری امین
بررسی شرایط و دریافت مجوزهای لازم جهت سرمایه گذاری خارجی در ایران
آیا امکان بررسی شرایط و عقد قراردادها و همراهی در مراحل تائید سرمایه گذاری خارجی در سازمان مربوطه را دارید؟