پروفایل کاربر

حمید قنبریان علویجه

طرح شکایت از شرکت یا شخص در خصوص عدم واگذاری دامنه شرکت متقاضی

با سلام و احترام
در صورتیکه شرکتی که سالها قبل برای شرکت ما دامنه ثبت کرده و کارهای وب سایت شرکت را انجام میدهد؛ تهدید به فروش دامنه به فرد دیگری داشته و یا حتی اینکار را انجام دهد چه اقدام قانونی در این خصوص باید انجام داد.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

7 سال پیش

با سلام

در صورتی که دامنه به نام شما ثبت شده باشد و مبلغ آن را نیز پرداخت نموده باشید مال شما محسوب می گردد و می توانید ایشان را به جرم فروش مال غیر مورد تعقیف قانونی قرار دهید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

جعفر قیاسی

در خصوص پرونده کیفری

با سلام
بنده قبل از عید از شخصی بیست میلیون تومان قرض گرفتم که قرار پس از یک ماه برگردانم و بنده رسیدی تنظیم کردم که بنده بیست میلیون به نامبرده بدهکارم و مقرر کرده که بعداز یک ماه برگردانم . و چند نفر هم زیر آن را امضا کردن . متاسفانه در موعد مقرر نتوانستم برگردانم که طرف با مراجعات زیاد به بنده باعث درگیری مان شد که من با پلیس 110تماس گرفتم و شکایت کردم ولی پیگیری نکردم. با توجه به اینکه بنده شکایت کردم مادر و همسر طرف به بنده اتهام تحصیل مال نامشروع زد و شکایت کرده که من از ایشان مبلغ 20 میلیون تومان رو گرفته ام تا برایش پایان خدمت بگیرم . متاسفانه بازپرس هم بنده را با قرار دویست میلیون تومان روانه ای زندان کرد من بعداز یک روز ماندن در زندان با وثیقه آزاد شدم و الان پرونده رفته دادگاه کیفری .سوال بنده این هست که آیا من میتوانم با توجه به آن رسیدی که به طرف داده بودم .پرونده از جنبه کیفری بیافتد تا بنده آزاد بشوم تا طرف برود و حقوقی شکایت بکند

پروفایل کاربر

امین عسگری

خلع ید

با سلام و عرض ادب. ایا دادگاه تجدیدنظر بعد ازقرارتوقف تجدیدنظر خواهی بعلت فوت تجدیدنظر خواه و اعلام اسامی وراث تجدیدنظر خواه توسط تجدیدنظر خوانده باید وراث به جلسه رسیدگی دعوت کند.یا نه.با تشکر.

پروفایل کاربر

محمد درخشان

فسخ قرارداد

سلام بنده دو سال پیش موتور سیکلت فروختم این چک داد بعد این چک پاس نشد بنده هم فسخ کردم اظهار نامه مبنی بر فسخ قرارداد نیز زدم این آقا نه پول به داد نه خود موتور رو و الان دو سال خورده ای موتور بنده رو نگه داشته حالا بنده می‌خوام شکایت کنم این موتور رو پس بگیرم این دوسالی که موتور بنده رو نداده تصرف عدوانی بوده دیگه ؟ بنده میتونم چه ادعایی برای خسارت بکنم اجرت المثل یا اجاره این مدت استفاده رو میتونم تقاضا کنم؟