عدم باز کردن دفتر مالیاتی پس از ثبت شرکت

سلام
ما 3 سال پیش دو نفری یه شرکت با مسئولیت محدود در زمینه کارهای کامپیوتری و اینترنتی برای طراحی سایت و اپ و ... ثبت کردیم ولی بعد از مرحله ثبت شرکت، هیچ چیز دیگه ای انجام ندادیم. یعنی نه دنبال مجوز رفتیم و نه دفتر مالیاتی باز کردیم و نه بیمه پرداخت کردیم. یعنی اون زمون نمی دونستیم باید این کار رو بکنیم.
یکی از این دو نفر هم توی این 2 سال سرباز بوده. کار خیلی زیادی هم انجام ندادیم و اگر هم بوده قرارداد به اسم شخص من بسته شده و بعضی از مشتری ها هم عموما طوری نبوده که این قراردادها رو به اداره مالیات ارسال کنند مثلا دانشجو بودن یا پروژه اینترنتی بوده. درآمدش هم طوری نبوده که فکر کنم اصلا مشمول مالیات می شده.

می خواستم راهنمایی کنید که الان باید چی کار کنیم که درست باشه؟
الان بریم دفتر مالیاتی باز کنیم جریمه می شیم؟! بریم بگیم توی این مدت کار نکردیم و درخواست جمع کردن شرکت رو بدیم تا جریمه نشیم؟ تکلیف این مدت چی می شه؟ کار درست و منطقی چی هست؟

یه سوال دیگه هم در مورد بیمه داشتم. می تونیم برای این مدت هزینه بیمه بازنشستگی هم پرداخت کنیم و خودمون رو بیمه کنیم تا سابقه کار این 3 سال از بین نره؟ راستش چون شروع کار بود و معلوم نبود درآمدزایی مون چطور بشه، این جور موارد رو پیگیری نکردیم. ولی الان توی این شرایط اقتصادی ایران کار دیگه ای به جز این کار نیست و مجبوریم همین کار رو ادامه بدیم.
ممنون می شم راهنمایی کنید.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

5 سال پیش

با سلام:

در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است در ابتدا شما باید به اداره مالیات آدرس ثبتی شرکت مراجعه نمایید و با مراجعه به ممیز مالیاتی شرکت ها استعلام شرکت خود جهت بدهکاری مالیاتی را دریافت نمایید.

لازم به ذکر است به هیچ عنوان اظهار ننماید که در این 3 سال کار توسط شرکت انجام داده اید و عدم انجام هر گونه فعالیت را قید نماید.

در صورتی که تمایل دارید در غالب یک شرکت و شخص حقوقی ادامه فعالیت نمایید بهتر است تا اقدام به پلمپ دفاتر و دریافت کد اقتصادی از اداره مالیات نمایید در غیر این صورت اقدام به انحلال شرکت نمایید.

با توجه به این که اظهار عدم فعالیت شرکت را می نماید به هیچ عنوان پیشنهاد نمی گردد لیست بیمه چند سال گذشته را رد نماید تا برای شما تشکیل سابقه بیمه جهت بازنشستگی شود.

با احترام؛

تیم حقوقی وینداد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ناصر رجبی

پرداخت خسارت

بیمه معلم از پرداخت خسارت منزل مسکونی اینجانب که بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز شهری دچار سانحه گردیده بعد از گذشت ۳ماه حاضر به پرداخت ۱۳۱ میلیون تومان است در حالی که خسارت وارده بیش از ۱ میلیارد تومان میباشد.

پروفایل کاربر

محمد محمدی

ضریب حق بیمه قرادادهای فرهنگی

سلام
من یک قرارداد ( شخص حقوقی ) با عنوان فرهنگی و انجام امور تبلیغاتی و تولید محتوی در فضای مجازی و .... با یک سازمان بستم
نحوه ضریب بیمه این قرارداها معمولا چند درصد است ؟
ماخذ مورد اشاره آن در بخشنامه درآمدی بیمه نیز کدام است ؟
ممنون

پروفایل کاربر

hamed sattarian

آیا برای یک پروژه فریلنسری هم مالیات در نظر گرفته می‌شود؟

سلام
در متن قراردادی که از سایت خریداری و دانلود کرده ام تبصره‌ای هست به شرح زیر:
"در صورت ارائه گواهی تأیید شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور مبنی بر ثبت‌نام در سامانه مالیات بر ارزش افزوده، به مبلغ این قرارداد، 9 درصد مالیات بر ارزش‌افزوده، تعلق می‌گیرد که علاوه بر قیمت قرارداد، از کارفرما اخذ می‌گردد."
آیا برای قرارداد بنده (انجام اپلیکیشن موبایل به صورت فریلنس بین شخص خودم و شخص دکتر) مالیات تعلق می‌گیرد؟ پرداخت این مالیات توسط چه کسی انجام می‌شود و اگر این مالیات پرداخت نشود چه اتفاقی می افتد؟ آیا در زمان بهره برداری از اپلیکیشن تجاری، به فرمی برای اثبات پرداخت مالیات نیاز است؟

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد