پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

قرارداد عدم افشا با کارمند بدون قرارداد رسمی

با سلام و احترام ممنون بابت پست های مفیدی که میگذارید یه سوال داشتم در مورد قرارداد عدم افشا که نوشته بودید، آیا امکان نوشتن این قرارداد با افرادی که با شرکت کار میکنند ولی قرارداد همکاری رسمی با شرکت ندارند وجود دارد یا خیر؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

7 سال پیش

سلام؛


بله این امکان وجود دارد. شما می‌توانید برای جلوگیری از افشا اطلاعات توسط کارمندان از قرارداد محرمانگی یک جانبه یا قرارداد محرمانگی دو جانبه استفاده کنید. در واقع لزومی بر عقد قرارداد کار استخدامی برای بحث محرمانگی و عدم افشا اطلاعات کارمندان وجود ندارد.


باتشکر

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

.. محمدی

جرایم پزشکی

سلام مادر من باردار بود و زیر نظر پزشک زنان بود پزشک بهش گفت که اگر برای عمل بیای باید علاوه بر هزینه بیمارستان ۱۰ میلیون در مطب بدهی .حدود یک ماه پیش دکتر به مدت دو الی سه ماه به کانادا سفر کرد منشی دکتر به مادر من گفت دکتر برای عمل شما میاد در صورتی که نوزاد زودتر بدنیا اومد به دلیل پارگی کیسه آب حالا از مطب دکتر مدام با ما تماس میگیرن که دکتر پولش رو میخواد و ما مطرح کردیم که دکتر بالای سر بیمار نبود ولی اونها همچنان مصمم هستم و میگن دکتری که مادر شما را عمل کرد دکتر جایگزین بود و عمل مادر من سزارین و در بیمارستان خصوصی بود آیا میتوان جلوی این زیر میزی در مطب را گرفت؟

پروفایل کاربر

عاطفه نظری

دعوا و درگیری

سلام خسته نباشید پسر عموم شبانه به مادر در خانه خودش حمله میکنه در نبود برادرم و پدرم و مادرمو مورد توهین فحاشی و تهدید به مرگ میکنه قبلا هم این کار را انجام داده بود و ما شکایت کردیم پروندش هنوز بازه و دوباره این کار را تکرار کرده صبح ک برادرم میاد خونه میره باهاش حرف بزنه ک مشکلش چیه با داس به برادرم حمله ور میشه و برادرم از خودش دفاع میکنه درگیر میشن برادرم یکی از پاهاشو با چوب میشکنه خواستم بدونم برادرم الان باید چیکار کنه ک ثابت بشه دفاع از خودش بوده و از ناموسش دفاع کرده در مقابل پسر عموم

پروفایل کاربر

لیلا خاوازی

مادر حق قانونی داره که نذاره بچه بره خونه عمش ( باتوجه به اینکه همه دلایل من روانی حساب میشه ) و در اینده فرزندم تاثیر داره

من و همسرم یه پسر بچه ۴/۵ ساله داریم مشکلمون اینه که خواهر شوهرم میگه هفته ای یک روز بچهتون رو بیارید خونه ما تنها بمونه با توجه به اینکه کلا از نظر فرهنگی با ما فرق میکنن و یه نوه پسر ۱۰ ساله هم دارن که باهم زندگی میکنن و کلا از نظر اخلاقی هم من دوست ندارم بچم تنها بره خونه اونا ولی شوهرم میگه حق نداری اجازه ندی بچه نره ، الان من از نظر قانونی میتونم نذارم بچم بره خونه عمش