پروفایل کاربر

خسرو برزگر

قرارداد با مباشر

برای محکم شدن قرارداد با مباشر چه راهکارهای مناسبی وجود دارد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

5 سال پیش

با سلام،

محکم بودن هر قرارداد به ماهیت حقوق قراردادی در مرحله انعقاد و سپس به وجود ضمانت های مناسب در مرحله اجرا بستگی دارد. از این سو توصیه می شود قرارداد توسط متخصص نگارش قرارداد با توجه به نیاز خاص شما طراحی گردد. این خدمت توسط تیم حقوق وینداد ارائه می گردد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

شازده کوچولو

انتقال سند با وکالت بلاعزل و با قرارداد صلح

سلام
انتقال سه دانگ از آپارتمانی که همسرم میخواد به نامم بزنه با وکالت‌نامه بلاعزل که محضری هست، هبه محسوب میشه؟ قابل استرداد قانونی هست از طرف همسرم از طریق دادگاه ؟

انتقال سه دانگ همان ملک قبلاً به نام من انجام شده و سند رسمی دارم، همسرم می‌تونه بدون هیچ مدرکی به دادگاه ادعا کنه هبه ست یا حالا هرچی ، و ازم پسش بگیره ؟

پروفایل کاربر

فرید ناشناس

صلح محاباتی

سلام مادرم سه دانگ زمین داشت و۲۰۰ مترآن را رفتیم دفتر اسناد رسمی به من انتقال رسمی وقطعی داد. الان بعضی ازورثه تهدید میکنن که چون پول ندادی این سند را باطل میکنیم. حالا من یادم رفت که به دفترخونه بگم که متن سند را صلح بلاعوض تنظیم کن تا درآینده قابل بطلان نباشه....الان بامادرم سند دستنویس وعادی صلح محاباتی تنظیم کردیم که درآینده اگربه مشکل خوردم ضمیمه سند قطعی ورسمی کنم...آیا اگرمادرم فوت کنه همین سندعادی دستنویس صلح محاباتی کفایت میکنه؟؟

پروفایل کاربر

فاطمه نجم

سهم طرفین قرارداد

با سلام
لطفا بفرمائید در قرار داد بین صاحب ایده یا اختراع و سرمایه گذار به چه نسبت سهم تعیین می شود با تشکر