مالیات و عدم فعالیت شرکت

با سلام.

یک شرکت ثبت شده (۱۳۹۸) با کد اقتصادی هستیم و چون فعالیت نداشتیم، می خواهیم عدم فعالیت اعلام کنیم. در سامانه اداره دارائی  می بایست حساب بانکی اعلام شود . آیا این حساب باید حقوقی به نام شرکت باشد و یا با حساب شخص(مدیرعامل) نیز امکان ثبت هست ؟ آیا در آینده ایجاد مشکل نمی کند؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

6 سال پیش

سلام

حسابی که به اداره دارایی معرفی می گردد، شماره حساب خود شرکت است، مگر اینکه تراکنش های بانکی شرکت با حساب مدیرعامل انجام شود، که بایستی این شماره حساب به تفکیک مبالغ واریزی و برداشت ذکر گردد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رها احمدی

در یافت دو حقوق

من مستمری پدرم که بیمه خود اختیاری تامین اجتماعی بود رو اشتراکا با مادر و بردارم که مهجور می باشد دریافت می کنم . الان می خوام بیمه زنان خانه دار کنم خودم رو .
آیا هر دو حقوق رو بعد باز نشستگی می توانم دریافت کنم؟

پروفایل کاربر

جواد اشک ریز

بازنشستگی

آیا اگر شخصی دوسال آخر سابقه خود را به طور همزمان در دو شرکت بیمه رد کند در حقوق بازنشستگی او تاثیری دارد یا نه

پروفایل کاربر

جواد اشک ریز

بازنشستگی

آیا اگر شخصی دوسال آخر سابقه خود را به طور همزمان در دو شرکت بیمه رد کند در حقوق بازنشستگی او تاثیری دارد یا نه