
4 4
مشاور و بازنشستگی
سلام .ایاقرار داد مشاور با مستمری بازنشستگی بیمه مغایرت ندارد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
قانون اصلاح قانون منع بهکارگیری بازنشستگان به شرح زیر است:
ماده واحده- از تاریخ ابلاغ این قانون، بهکارگیری افرادی که در اجرای قوانین و مقررات مربوطه بازنشسته یا بازخرید شده یا بشوند، در دستگاههای اجرایی موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و کلیه دستگاههایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی کل کشور استفاده میکنند، ممنوع میباشد.
تبصره ۱- (مصوب ۱۳۹۷/۶/۶ مجلس شورای اسلامی) -بهکارگیری بازنشستگان، در سمتهای مذکور در بندهای (الف)، (ب) و (ج) ماده (۷۱) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ مجاز است. همچنین بهکارگیری بازنشستگان در نیروهای مسلح با مجوز فرمانده معظم کل قوا مجاز است.
بهکارگیری بازنشستگان وزارت اطلاعات تا سقف یک درصد از مجموع نیروهای شاغل رسمی این وزارتخانه در هر دوره مدیریتی صرفاً در وزارتخانه مذکور مجاز میباشد.
جانبازان بالای ۵۰ درصد، آزادگان بالای سه سال اسارت و فرزندان شهدا از شمول این قانون مستثنی میباشند.
تبصره ۲- دستگاههای موضوع این قانون در صورت لزوم میتوانند از خدمات بازنشستگان متخصص با مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر به صورت پارهوقت و ساعتی استفاده کنند. حداکثر ساعت مجاز برای استفاده از بازنشستگان، یک سوم ساعات اداری کارمندان رسمی است و حقالزحمه این افراد متناسب با ساعت کاری آنها حداکثر معادل یک سوم کارمندان رسمی همان شغل تعیین و پرداخت میشود.
تبصره ۳- دستگاههای مشمول مکلفند ظرف مدت شصت روز از تاریخ ابلاغ این قانون، آن دسته از افرادی را که برخلاف مفاد این قانون به کار گرفته شدهاند، از خدمت منتزع(جدا شده) و با آنان تسویهحساب کنند. افراد مذکور نیز باید ظرف مهلت قانونی مقرر، سِمَت و پُست خود را ترک کنند. پرداخت هرگونه وجهی پس از این مهلت از هر محل و تحت هر عنوان در حکم تصرف غیرقانونی در اموال دولتی است.
تبصره ۴- کارکنان و اعضای هیئتمدیره مناطق آزاد تجاری-صنعتی نیز مشمول این قانون میباشند.
تبصره ۵- از تاریخ ابلاغ این قانون، ماده (۴۱) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت مصوب ۱۳۸۴/۸/۱۵، ماده (۹۱) قانون استخدام کشوری مصوب ۱۳۴۵/۳/۳۱، ماده (۹۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و بند(ب) ماده (۶۵) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۹/۱۰/۱۵ نسخ میشود.
قانون مشتمل بر ماده واحده و پنج تبصره در جلسه علنی روز دوشنبه مورخ بیستم اردیبهشت یکهزار و سیصد و نود و پنج مجلی شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۱۳۹۵/۲/۲۹ به تأیید شورای نگهبان رسید.
هم چنین اشتغال به کار بازنشسته دولتی در دستگاه های دولتی و دریافت دو حقوق از صندوق دولت ممنوع بوده و صحت قرارداد کار با عنایت به بند «ج» ماده 9 قانون کار محل تردید است.
چنان چه قرارداد انجام مشاوره منعقد و هیچ گونه کار اجرایی انجام نشود و منحصراً انجام کار ارائه مشاوره باشد مستمری متوقف نخواهد شد. لیکن انجام هرگونه کاری که شغل محسوب و منجر به پرداخت دستمزد گردد. مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی بوده و در ایام اشتغال پرداخت مستمری متوقف و حق بیمه این ایام می بایست توسط کارفرما پرداخت گردد.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سیدنوروزعلی امیرفخریان
تعهدیکطرفه
باسلام واحترام
درسال 1394 وازطریق پذیرش دانشجو برحسب سوابق تحصیلی وفراخوان وزارت بهداشت وبصورت نیمه متمرکز دررشته کاردانی تکنیسین سلامت دهان وپس از طی مراحل معرفی چندبرابرظرفیت ، مصاحبه ومعاینات پزشکی پذیرفته شدم پس از قبولی ملزم به متعهدخدمت شدن بمدت 6 سال (سه برابر مدت زمان تحصیل) پس ازفارغ التحصیلی درمراکز خدمات بهداشتی شهرستان محل پذیرش گردیدم وتعهدمحضری وثبتی مربوطه را نیز ارائه دادیم . پس از فارغ التحصیلی وزمان اجرای تعهد وزارت بهداشت ودانشگاه علوم پزشکی ازبکارگیری امتناع واظهارمیدارند تعهدخدمت تکنیسینهای سلامت دهان تعهدی یکطرفه به دانشگاه علوم پزشکی ذینفع بوده والزامی برای بکارگیری واستخدام شما وجودندارد.واگردانشگاه به وجودشما نیاز داشت شما ملزم به رعایت تعهدنامه ومفادآن میباشید ودرغیراینصورت شما اصلا حقی ندارید.ضمن ارسال لینک دانلود فرمت خام تعهدنامه حال سوال اینجاست:
1-آیا تعهدمذکور یکطرفه میباشد ؟ اگریکطرفه میباشد چه حقی برای متعهد ایجادگردیده واصلا متعهدمیتواند ادعای حق وحقوقی کند
2-با همین تعهد دریک دانشگاه علوم پزشکی از مجموع 40 نفر دانش آموخته فقط 17 نفر بکارگیری شده اند واز بکارگیری بقیه دانش آموختگان طفره میروند وهمان توجیه یکطرفه بودن تعهدوعدم الزام برای بکارگیری را عنوان مینمایند آیا دراین موردهم میتوان استدلال حقوقی آوردکه چرا ازبکارگیری بقیه دانش آموختگان باوجودشرایط مساوی درپذیرش ومفادتعهدطفره میروند
3-مسئولان دارند عنوان میکنند این تعهدی یکطرفه به دانشگاه علوم پزشکی میباشد لذا اگرنیازی بود ودانشگاه اعلام نیاز کرد شما متعهدبه انجام تعهدهستید درغیراینصورت خیر.درحالیکه درمفادتعهدذکر از اعلام نیاز ودرصورت نیاز، دانش آموخته استخدام میشودوامثالهم وجودنداردآیا بااین عنوان که درمفادتعهدنامه این تذکر عنوان نگردیده میتوان حقی برای خودمان ایجادکنیم
4-خلاصه کلام اینکه با مطالعه مفادتعهدنامه ازطریق کدام بندتعهدنامه میتوان حق وحقوق خودرا اعاده کنیم .
لینک دانلود فایل
Reza Hoseini
قرارداد ساعتی منشی
یه منشی بصورت پاره وقت استخدام کردم.
ماهیانه ساعت های متفاوت کار می کند. (بین ۸۰ الی ۱۵۰ ساعت )
مدرک زیر دیپلم دارد.
امور پذیرش کلینیک پزشکی را انجام می دهد.
۱-حقوق و مزایای قانون کار چگونه به وی تعلق میگیرد؟؟
۲-این چند ماه بیمه را کامل براش رد کردم ولی حقوق را توافقی ساعتی ۱۰ تومن بهش میدیم. بیمه نیازی هست کامل رد بشه؟؟؟
۳- حقوق و مزایا(حق مسکن، اولاد، بن، عیدی و سنوات، مرخصی) اگر به وی تعلق می گیرد چگونه برای وی محاسبه کنیم؟؟

سعید سعیدی
اعتراض در دیوان به تغییر ساعت کاری کارمند اداری به ساعت کاری شیفتی بدون هیچ تعطیلاتی
بنده در آزمون استخدامی تامین اجتماعی شرکت کردم و به عنوان کارشناس امور مالی و بصورت ساعت کاری اداری پذیرفته شدم اما اکنون بدون هیچ رضایتی به بنده گفته اند باید بصورت شیفتی و بدون درنظر گرفتن تعطیلات سرکار بیایم بطوری که در برنامه کاری ماهانه ای که به من داده اند هیچ تعطیلی در 14 روز متوالی بین آن وجود ندارد و حتی 2 روز در هفته از این 14روز نیز را باید بصورت 12ساعت سرکار حضور داشته باشم و بلافاصله فردای آن روز را نیز دوباره صبح سرکار باشم سوالی که بنده دارم این است که من با چه عنوانی میتوانم در دیوان نسبت به این موضوع طرح دعوی انجام دهم؟
باتشکر