حسین ملهم
نقش سرمایهگذار در بخش مجازی کسبوکار
امروزه اکثر کسبوکارها در فضای مجازی مانند سایت، اینستاگرام و غیره فعال هستند. اگر فردی در راهاندازی یک کسبکار خدماتی صرف سرمایهگذاری کرده باشد. منافع او در توسعه بخشی از کسبوکار که در فضای مجازی انجام شده چگونه است.
به عبارت دیگر اگر پس از یکسال فرد بخواهد از سرمایهگذاری انصراف دهد آیا حق و حقوقی از بخش مجازی کسبوکار علاوه بر آورده خود دارد؟ و اصولا میتواند ادعایی داشته باشد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
منافع حاصل از سرمایه گذاری در زمان قرارداد و پس از خروج از کسب و کار وابسته به قرارداد شما است. در صورتی که سود و منافع حاصل از سرمایه گذاری در قرارداد شما به طور کلی برای فعالیت آن کسب و کار در نظر گرفته شده و فعالیت در فضای مجازی استثنا نشده باشد، شما به نسبتی که در قرارداد معین شده است از منافع حاصل از کلیه فعالیت های کسب و کار بهره مند خواهید شد.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
رضا فصیحیان
مشارکت در داروخانه
سلام آیا قراردادی که بین سرمایه گذار و دکتر داروساز جهت راه اندازی داروخانه نوشته میشود از لحاظ قانونی و از نظر علوم پزشکی اعتبار دارد؟
جابر احمدی
داوری
در یک قرار داد حل اختلاف به داوری ارجاع داده شده است ولی در بخش هیات داوران بدون ذکر نام داور به اینگونه نوشته است :
هیئت داوری متشکل از آقای.... به عنوان داور طرف اول و آقای..... به عنوان داور طرف دوم و.....آقای.... به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب شده است. سوال بنده این است که در صورت عدم توافق در تعیین داور با توجه به کلمه مرضی الطرفین آورده شده آیا در صورت عدم توافق در تعیین داور می توان داوری را فاقد اعتبار دانست و دادخواست را در دادگاه مطرح کرد؟ یا اینکه دادگاه نسبت به تعیین داور اقدام می کند؟ با توجه اینکه داور مرضی الطرفین بایستی مورد رضایت دوطرف باشد دادگاه چگونه می تواند داور تعیین نماید؟
با تشکر