وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین ملهم

نقش سرمایه‌گذار در بخش مجازی کسب‌وکار

امروزه اکثر کسب‌وکارها در فضای مجازی مانند سایت، اینستاگرام و غیره فعال هستند. اگر فردی در راه‌اندازی یک کسب‌کار خدماتی صرف سرمایه‌گذاری کرده باشد. منافع او در توسعه بخشی از کسب‌وکار که در فضای مجازی انجام شده چگونه است.

به عبارت دیگر اگر پس از یکسال فرد بخواهد از سرمایه‌گذاری انصراف دهد آیا حق و حقوقی از بخش مجازی کسب‌وکار علاوه بر آورده خود دارد؟ و اصولا می‌تواند ادعایی داشته باشد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

منافع حاصل از سرمایه گذاری در زمان قرارداد و پس از خروج از کسب و کار وابسته به قرارداد شما است. در صورتی که سود و منافع حاصل از سرمایه گذاری در قرارداد شما به طور کلی برای فعالیت آن کسب و کار در نظر گرفته شده و فعالیت در فضای مجازی استثنا نشده باشد، شما به نسبتی که در قرارداد معین شده است از منافع حاصل از کلیه فعالیت های کسب و کار بهره مند خواهید شد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

جابر احمدی

داوری

در یک قرار داد حل اختلاف به داوری ارجاع داده شده است ولی در بخش هیات داوران بدون ذکر نام داور به اینگونه نوشته است :
هیئت داوری متشکل از آقای.... به عنوان داور طرف اول و آقای..... به عنوان داور طرف دوم و.....آقای.... به عنوان داور مرضی الطرفین انتخاب شده است. سوال بنده این است که در صورت عدم توافق در تعیین داور با توجه به کلمه مرضی الطرفین آورده شده آیا در صورت عدم توافق در تعیین داور می توان داوری را فاقد اعتبار دانست و دادخواست را در دادگاه مطرح کرد؟ یا اینکه دادگاه نسبت به تعیین داور اقدام می کند؟ با توجه اینکه داور مرضی الطرفین بایستی مورد رضایت دوطرف باشد دادگاه چگونه می تواند داور تعیین نماید؟
با تشکر

پروفایل کاربر

زانیار حیدریان

سرمایه‌گذاری

سلام وقت بخیر.شرکتی ایرانی هست به اسم سکه بیت با نماد اعتماد الکترونیک با ۷ سال سابقه کاری که بوسیله ربات هوش مصنوعی در بازار ارزهای دیجیتال ترید می‌کند با نظارت انسانی توسط متخصصان این شرکت که سرمایه گذاری در آن از ۱۰۰ دلار شروع می‌شود تا چند هزار دلار به بالا که واسه سرمایه گذاری مبلغ ۴۰.۰۰۰ دلار (که ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان می‌شود که سود آن بعد ۸ ماه و ۱۱ روز میشود ۱.۵۵۱.۷۲۰.۰۰۰) برای آن چک صیادی تضمین اصل سرمایه شرکت به صورت حضوری هست و در آنجا قرارداد منعقد می‌شود که سوال من این است آیا می‌توان به چک شرکت اطمینان کرد یا خیر مثلا چک تضمین خوبی هست یا نه چون من از قوانین چک اطلاع ندارم تا این حد می‌دانم اگر شرکت کلاهبرداری کند در نهايت مسئول شرکت یا به خارج از کشور فرار می‌کند یا او را می‌گیرند و به زندان می‌رود و پول آن شخص سرمایه گذار خورده می‌شود و کاری هم از دستش بر نمی آید خواستم من را راهنمایی کنید در این مورد آیا این کار درست است انجام گیرد یا خیر با تشکر