پروفایل کاربر

سید مصطفی حسینی

نوع قرارداد مناسب برای استارت آپ من

با سلام
من همراه با شریکم که نقش سرمایه گذار رو داره یک توافقی کردیم.
یک استارت آپ راه انداختیم در حوزه آی تی. هم سفارش انجام پروژه میگیریم انجام میدیم هم میخواهیم روی پروژه ها و ایده های خودمون کار کنیم.
فقط توافق کردیم به ازای میزان پول و تجهیزاتی که میزاره یک درصدی بین 20 الی 30 درصد به ایشون تعلق بگیره.
منم نقش مدیریت کار و اجرا رو دارم. انجام امور فنی هم با من است. در توافق شفاهی ذکر کردیم سرمایه گذار حق دخالت نداره و صرفا پول میزاره و تمام مدیریت کار بر عهده من است.
شما چه نوع قراردادی رو پیشنهاد میدید؟
قرار داد مشارکت مدنی یا قرارداد سرمایه‌گذاری در ازای سهام؟
با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

آرش حق شناس

5 سال پیش

با سلام

یکی از دو قرارداد «هم بنیان گذاران» یا «مشارکت مدنی» برای شما می تواند مناسب باشد. مهمتر از عنوان قرارداد، مفاد و ماهیت آن می باشد که باید در تنظیم آن تخصص و دقت تنظیم کننده دخیل باشد و ظاهر و نام قرارداد موثر در مقام نیست.

لازم به ذکر است برای اظهار نظر قطعی به اطلاعات تکمیلی و بیشتری از سوی شما نیازمند هستیم که بدین منظور می توانید از مشاوره تیم حقوقی وینداد استفاده نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد زمانی

جذب سرمایه در قبال واگذاری واحد تجاری

با سلام و عرض خسته نباشید، خواستم بپرسم اینکه شما ملک تجاری داشته باشید و برای ساخت یک مجتمع تجاری نیاز به جذب سرمایه باشد. قراردادی که در آن مقرر کنید به میزان سرمایه واگذار شده، یک یا چند واحد تجاری پس از اتمام ساخت مجتمع به سرمایه گذار بدهید، نام چنین قراردادی از نظر حقوقی چیست؟
مشارکت در ساخت ؟ سرمایه گذاری در ساخت؟ پیش فروش ؟ مشارکت و سرمایه گذاری ؟ ..........
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید.

پروفایل کاربر

فرهاد ریخته

قرارداد سرمایه گذاری کانورتیبل نوت

باسلام
ما یک شرکت سرمایه گذار خطرپذیر هستیم نیاز به یک موسسه حقوقی برای نگارش قرارداد کانورتیبل نوت (تبدیل وام به سهام) و پشتیبانی حقوقی برای عقد قرارداد با شرکت سرمایه پذیر داریم

پروفایل کاربر

حسین ملهم

نقش سرمایه‌گذار در بخش مجازی کسب‌وکار

امروزه اکثر کسب‌وکارها در فضای مجازی مانند سایت، اینستاگرام و غیره فعال هستند. اگر فردی در راه‌اندازی یک کسب‌کار خدماتی صرف سرمایه‌گذاری کرده باشد. منافع او در توسعه بخشی از کسب‌وکار که در فضای مجازی انجام شده چگونه است.

به عبارت دیگر اگر پس از یکسال فرد بخواهد از سرمایه‌گذاری انصراف دهد آیا حق و حقوقی از بخش مجازی کسب‌وکار علاوه بر آورده خود دارد؟ و اصولا می‌تواند ادعایی داشته باشد؟