پروفایل کاربر

حسین حقیقی

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

در قانون تجارت صراحتا ذکر شده است که ورشکستگی شرکت و ورشکستگی شرکا هیچ ملازمه و ارتباطی با یک دیگر ندارد. در صورتی که یکی از شرکای شرکت ورشکست شود، طلبکاران شخصی او می توانند در حدود سهمی که او در شرکت دارد طلب خود را وصول کنند. اگر کافی نبود می توانند انحلال شرکت را تقاضا دهند. سایر شرکا در این صورت می توانند سهم او را از دارایی شرکت نقد کرده و او را از شرکت اخراج کنند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زری حسین زاده

عزل توسط اعضای هییت مدیره

ایا اعضای هییت مدیره میتوانندبه تنهایی شخصی راعزل کنن؟

پروفایل کاربر

علی اسماعیلی

شراکت پدر پسر

سلام من به مدت 30سال در مغازه پدرم کارکرده و با دریافت حقوق و مزایا و پرداخت بیمه(بدون 3درصد بیمه بیکاری به دلیل روابط خانوادگی) اکنون بازنشسته شده ام و در حال حاضر پدرم میخواهد مغازه را بفروشد و مبالغی را بین فرزندانش تقسیم کند. آیا بنده که 30سال کار کرده ام شریک محسوب نمی شوم؟ آیا علاوه بر مبلغ فوق و همچنین سنوات (خارج از روابط اداره کار)که میخواهد بدهد مبلغ دیگری هم به من تعلق میگیرد؟
متشکرم

پروفایل کاربر

سیروس قربانی

توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل

با سلام،شرکت سهامی خاص که مسئولین آن سه برادر می باشند بنا بر رای دادگاه محکوم به پرداخت شده اند .استعلام حسایهای شرکت و ثبت ،با خالی کردن حسابها برابر بدهی نمی شود.1طبق چه ماده قانون میتوان تقاضای توقیف یا برداشت از اموال و حسابهای مدیر عامل و سایر ین نمود،2- امکان پلمب شرکت و دا گرفتن حکم جلب مدیرعامل چگونه است؟با تشکر

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد