پروفایل کاربر

تقی بابایی

آثار جزایی نفی ولد

حکم قطعی دیوانعالی برای نفی ولد صادر شد و ثابت گردید که طفل بدنیا آمده از مرد نیست. قانون چه مجازاتی برای زن در نظر گرفته است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

کارشناس حقوقی وینداد

6 سال پیش

با سلام:

با توجه به سوال شما آثار مترتب بر حکم نفی ولد به هیچ عنوان تاثیری بر مجازات زن نخواهد داشت و فقط می توانید با این حکم نام فرزند را از شناسنامه خود به عنوان فرزند حذف نمایید و هیچ کدام از یکدیگر ارث نخواهید برد.

برای مجازات زن نیز باید شکایت رابطه نا مشروع و یا زنای محصنه مطرح گردد و برای اثبا ت آن نیاز به ادله قانونی که چهار بار اقرار زن  در محکمه نزد قاضی به این امر و یا شهادت چهار مرد عادل می باشد.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهرداد عبداللهی

مطالبه وجه قرضی برای بدهی اقوام به اشخاص دیگر

باسلام بنده بابت بدهکاری اقوام برای اشخاصی که نمی‌شناسم با عابربانک خودم پول کارت به کارت کردم درطی چند روز حالا حدود۶ ماه گذشته و اقوام بنده که بدهی ایشون رو من دادم پول منو پس نداده حالا من میتونم با پریینت حسابم میتونم ثابت بکنم که بابت بدهکاری ایشون من این پولها رو به کارت این اشخاص ریختم . با تشکر فراوان

طلب مال

با سلام .برادرم حدود دو سال پیش به نام پدرم یک دستگاه خودرو خریداری کرد ولی به دلیل وجود بیماری پدرم به او پولی نداد و فردای همان روز فورا خودرو را فروخت.سوالی که داشتم این بود که با وجود فوت پدرم و داشتن مدرک پزشکی که پدرم قادر به اداره زندگی نمی‌باشد آیا می‌توانیم با شکایت پول خودرو را پس بگیریم؟

پروفایل کاربر

فرزاد احمدی

برای پرداخت نشدن کرایه میتونم شکایت کنم؟

سلام من راننده تاکسی اینترنتی هستم یه مسافر بردم نسبت به شهرمون مسیر طولانی هم بود 57 تومن شد شماره کارت گرفت اما واریزنکرد.57 تومن پولی نیست اصلا مهم نیست ولی کارش به شدت زشت بود میخوام بدونم میتونم برای این کارش ازش شکایت کنم تا ادب شه