مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

میلاد ایزدی

از دست دادن مال

سلام. یکی از بستگان اینجانب مبلغی را برای پیش خرید خانه به فردی پرداخت کردند. فرد فروشنده بدون اینکه خانه ای تحویل دهد فوت می شوند. ورثه ایشان هم مسئولیت تحویل خانه را بر عهده نمی گیرند. گفتن پول را نمی توانیم پس دهیم. خانه ای هم ساخته نشده که تحویل دهند. فقط گفتن زمین هست خود خریدار اگه توانایی دارد خانه خودش را بسازد. چه پیشنهاد می کنید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

3 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عماد عظیمی

استرداد وجه

با سلام2 سال گذشته بعد از فوت پدرمان ، حساب مشترکی بین پدروخواهرم بود که بر اساس توافق مبلغی را ایشان به حساب بنده در بانک واریز کردند. حالا بعد از گذشت دوسال ایشان ادعای آن را دارد که فشار اینجانبپول را واریز کرده اند آیا امکان دارد که ایشان بنده را محکوم به بازگرداندن مبلغ اعتبار نمایند؟ در حالی که خودشان با رضایت و امضای خودشان پول را واریز کردند؟

توقیف مازاد سند

با سلام. میخواهیم برای ازادی یکی از اقوام از زندان سند بگذاریم در مرحله اخر که توقیف سند بود یه مشکلی پیش اومد.
این سند حدود 5سال پیش برای فرد دیگری گذاشته شده بوده و حدود 5میلیون تومان بازداشتی داشته است حالا زندان قبول نمیکند که این سند این بار برای فرد جدیدی گذاشته شودو میگویند که حتما باید رفع بازداشت بشود.
ایا توقیف مازاد سند برای فرد جدید امکان پذیر است ؟ اگرهست چرا زندان قبول نمیکند؟

پروفایل کاربر

ابوالفضل سعادت

اجراي حكم

سلام. براي طلبم از شخصي چك داشتم كه پرداخت نكرد و چك را برگشت زدم و در دادگاه عمومي حقوقي شكايت كردم. حكم قطعي به نفع بنده صادر شده است. اين شخص به علت شكايات متعدد و بدهي كه به عده زيادي دارد الان در زندان است. درخواست اجراي حكم كرده ام و پرونده به اجراي احكام ارجاع شده است.

سوال بنده اين است كه در ادامه چه درخواستي و كارهايي در شعبه اجراي احكام بايد انجام بدهم؟

سپاس از لطف شما