علیرضا حسینی
اسناد رسمی
با سلام بنده در یک پرونده شاکی تقی خالویی هستم بنا به دلایلی چنین رضایتی به متهم دادم . الان چند فقره چک دیگر از ایشان دارم که وصول نشده و شخصی ظهر آنها را امضا نموده به عنوانمطالبه وجه چک تضامنی الان شکایت مجدد حقوقی نمودم در جلسه دادگاه ضامن این رضایت را آورده و میگوید شما قبلا نسبت به آقای خالویی رضایت داده اید و نمیتوانی دوباره علیه ایشان شکایت کنی رضایت من در یک پرونده و در یک شعبه بوده آیا واقعا نمیتوانم با این رضایتی که داده ام دوباره دعوی حقوقی مطرح کنم متن رضایت دقیقا همین است که تایپ نموده ام. رضایت نامه محضری میباشد . اینجانب حسین صفدری رضایت شرعی و قانونی خود را نسبت به آقای تقی خالویی به کد ملی …..متهم پرونده شماره ….. تهت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع که 12 فقره چک به نام اینجانب حسین صفدری به عنوان شاکی در آن مطرح شده و به شماره بایگانی شماره …..شعبه ششم دادیاری شهرستان …….اعلام مینمایم و از شکایت خود صرف نظر نموده و نسبت به نام برده تقاضای اختتام پرونده مذکور و یا هر پرونده با هر شماره دیگری که در خصوص موضوع مربوطه در هریک از شعبات محاکم دادگستری تشکیل گردیده باشد را دارم و ضمن عقد خارج لازم حق هر گونه ادعا و اعتراض و یا طرح شکایت مجدد اعم از کیفری و حقوقی و اداری نسبت به نام برده در خصوص موضوع متنازع فیه را از خود سلب و ساقط مینمایم و در آینده حق مطالبه هیچ گونه وجهی در خصوص موضوع مرقوم تحت هیچ عنوان را از نام برده نخواهم داشت این سند حسب الا اظهار رضایت دهنده تنظیم و کلیه مراتب و پیامدهای آن از هر جهت به نام برده تفهیم گردید . ممنون میشوم راهنمایی کنید
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حمیدرضا یاری
هزینه تعمیر لوله فاضلاب اصلی یک آپارتان 6 واحد و هزینه خسارت وارد به واحد مربوطه
با سلام و عرض ادب و احترام
ضمن تشکر از سایت بسیار خوبتون
به استحضار می رساند
در یک آپارتمان 6 واحده لوله فاضلاب اصلی در طبقه 4 دچار خرابی و تعمیر شده است لذا 2 سوال زیر پیش می آید لطفا بررسی بفرمایید و چه کاری باید انجام دهیم
1) هزینه تعمیر لوله با همه واحد ها است یا باید فقط واحد مربوطه هزینه را بدهد؟
2) هزینه خسارت وارد شده به واحد مربوطه به دلیل نم زدگی و خرابکاری به عهده واحد مربوطه است یا همه واحدها؟
ممنون میشم راهنمایی و مشاوره دهید
با تشکر
سیاوش دورباش
خرید و فروش توکنهای دیجیتال، جابهجایی مبالغ قابل توجه و تعهدات مالیاتی
با سلام و احترام،
من قصد دارم در بستر تلگرام، توکنهای دیجیتال (مانند Hamster Token) را از کاربران خریداری کنم و مبالغ توافقشده را مستقیماً از حساب بانکی خودم به حساب بانکی فروشندگان واریز کنم. این تراکنشها گاهی شامل مبالغ سنگین و مکرر خواهند بود.
سوالات من به شرح زیر است:
1. آیا خرید و فروش توکنهای دیجیتال به این شکل، مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران مجاز است؟ به ویژه از نظر قوانین مربوط به مبارزه با پولشویی و تراکنشهای بانکی؟
2. آیا ممکن است به دلیل جابهجایی مبالغ سنگین یا تراکنشهای مکرر، حساب بانکی من مسدود شود یا فعالیت من مشکوک تلقی شود؟
3. در رابطه با این نوع تراکنشها، آیا باید به سازمان امور مالیاتی مالیات پرداخت کنم؟ اگر بله، چه نوع مالیاتی شامل حال این فعالیتها میشود و چه مراحلی باید طی شود تا از تعهدات مالیاتی باخبر باشم؟
4. چه اقداماتی باید انجام دهم تا مطمئن شوم فعالیت من از نظر قانونی و مالیاتی کاملاً شفاف و بدون مشکل است؟
ممنون میشوم که در این زمینه راهنمایی کنید.
با تشکر از توجه شما
ابوالفضل حسینی
انشعاب ساختمان
سلام
من داخل یک آپارتمان 10 واحدی زندگی میکنم که مدیر آن ساختمان هم هستم.
مشکل ما اینه که با اینکه واحد ها سند دارن و مشکلی از این لحاظ نداریم ،سازنده ملک انشعاب اب را برای 8 واحد خریداری کرده و برای دو واحد خریداری نکرده،گویا یک طبقه به صورت خلاف و با پرداخت پول به شهرداری ساخته.
الان سازمان اب این جریان رو فهمیده و اولتیماتوم داده که باید 40 میلیون بابت اون دو واحد پرداخت کنیم وگرنه آب آپارتمان رو قطع میکنه، سازنده هم زیر بار پرداخت این هزینه نمیره و میگه به من ربطی ندارع .
الان سوال اولم اینه آیا سازمان آب با اینکه ما برای واحد هامون سند داریم میتونه اب اپارتمان رو قطع کنه؟
سوال دومم اینه ما باید با سازنده ملک چکار کنیم؟