سید شمس الدین حسینی
اعطای نمایندگی یا فرانشیز تولیدی صنعتی
با سلام یک شرکت اقتصاد دانش بنیان هستیم و در زمینه تخصصی محصولات فراسودند و رژیمی برای بیماران خاص فعالیت تولید و عرضه داریم. دارای حداقل ۵ ثبت اختراع و دو ثبت علامت تجاری انحصاری تخصصی و دانش فنی تک تک محصولات و بازار تخصصی مصرف محصولات با مدیریت بازاریابی فروش تخصصی و معماری خاص و انحصاری دانش بنیان فروشگاه، برای اعطای نمایندگی در استان ها و خارج از کشور از چه نوع قالب قراردادی باید استفاده نمود؟ آیا قرار داد فرانچایز کافیست یا فراتر از آن نیاز است؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
بله قرارداد فرانشیز یا نمایندگی قراردادی است که می توانید در قالب آن به اشخاص حقیقی یا حقوقی در جهت تولید و توزیع محصولات شرکت خود، نمایندگی اعطا کنید. در قالب این قرارداد شروط محرمانگی و عدم رقابت جهت حفظ اموال فکری شما گنجانده می شود.
در صورت نیاز به تنظیم اختصاصی قرارداد و یا دانلود قرارداد فرانشیز به وینداد مراجعه کنید.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سعید ابراهیمی
وکالت فروش خودرو
سلام. خودروی صفر بصورت وکالتی فروختم و تمام پول را دریافت کردم. خریدار بصورت لیزینگ خودرو را به کسی دیگه فروخته و ازم میخواد که وکالت را بنام خریدار جدید بزنم و بخاطر لیزینگ این دو بند را در وکالت اضافه کنم:
1- جهت مراجعه به تمام شرکت های لیزینگ و گرفتن چک و حواله و تسهیلات
2- وصول چک و گرفتن حواله دریافتی
این دو بند بعدا برای من مشکل ساز نمیشه؟ و خریدار پلاک من را فک میکنه؟
صحرا نوری
فسخ قراداد رهن و اجاره
سلام بنده یک ملک مسکونی دارم که با شخصی قراداد اجاره بستم از ۳۱ مرداد و این مستاجر خواستار فسخ قرارداد شد به علت اینکه خونه خرید. مستاجر جدید پیدا شد و قراردادمون با مستاجر قبلی رو فسخ کردیم و با مستاجر جدید قرارداد بستیم و به علت اینکه پولشون هنوز حاضر نبود تا با مستاجر قبلی تسویه کنیم با مستاجر قبلی تا ۵ شهریور قرارداد بستیم دوباره و الان این مستاجر قبلی مدعی شده که کلید رو نمیدم به مستاجر جدیدتون و اثاثمو میارم میریزم تو خونه. آیا همچین حقی داره و اگر این کار رو بکنه ما چکار میتونیم بکنیم و تکلیف مستاجر جدیدمون چی میشه؟
مصطفی قهرمانی
ادعای مشکل فنی خودرو بعد از یک ماه از قرارداد
با سلام و احترام
حدودا بیش از یک ماه از معامله ماشین بنده با شخصی میگذرد. حالا بعد از یک ماه شخص مدعی است ماشین روغن کم میکند و تقاضای پول تعمیر از بنده را دارد
بنده که قبول نکردم ولی ایشان میخواهد شکایت کند بابت این قضیه
آیا قابل پیگیری خواهد بود؟
لازم به ذکر هست در متن مبایعه نامه ذکر شده است که این معامله طبق کارشناسی بدنه و فنی انجام گردید.
و در جمله ای دیگر در مبایعهنامه آمده خریدار خودرو را طبق کارشناسی فنی و بدنه که خود مراجعه کرده بود، خریداری نمود.