مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید شمس الدین حسینی

اعطای نمایندگی یا فرانشیز تولیدی صنعتی

با سلام یک شرکت اقتصاد دانش بنیان هستیم و در زمینه تخصصی محصولات فراسودند و رژیمی برای بیماران خاص فعالیت تولید و عرضه داریم. دارای حداقل ۵ ثبت اختراع و دو ثبت علامت تجاری انحصاری تخصصی و دانش فنی تک تک محصولات و بازار تخصصی مصرف محصولات با مدیریت بازاریابی فروش تخصصی و معماری خاص و انحصاری دانش بنیان فروشگاه، برای اعطای نمایندگی در استان ها و خارج از کشور از چه نوع قالب قراردادی باید استفاده نمود؟ آیا قرار داد فرانچایز کافیست یا فراتر از آن نیاز است؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

بله قرارداد فرانشیز یا نمایندگی قراردادی است که می توانید در قالب آن به اشخاص حقیقی یا حقوقی در جهت تولید و توزیع محصولات شرکت خود، نمایندگی اعطا کنید. در قالب این قرارداد شروط محرمانگی و عدم رقابت جهت حفظ اموال فکری شما گنجانده می شود.


در صورت نیاز به تنظیم اختصاصی قرارداد و یا دانلود قرارداد فرانشیز به وینداد مراجعه کنید.

با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمد حسن شبگرد

پیش فروش آپارتمان

سلام
سلام
یه آپارتمان پیش فروش خریدم که در دفتر املاک ثبت شده است و در اون زمان نقشه ای توسط بنگاه دار به من نشان داد که این نقشه ساخت آپارتمان می باشد اما پس از ۶ ماه از شروع کار.مشخص گردید که نقشه ش تغییر کرده است و به من خبر نداده اند.و فروشنده اصلا به این اعتراض من اهمیتی نمی‌دهد .الان من باید چه کنم .شکایت میتونم بکنم و راه به جایی می برم؟
باتشکر از زحمات دلسوزانه شما

پروفایل کاربر

دیانا حفیظی

اموزش

با سلام در مورد اموزش نوشتن قراردادها یه توضیح بدید ایا شما امکان اموزش هم دارید؟

پروفایل کاربر

حسین کنگاورنظری

فروش خودرو وکالتی

سلام وقت بخیر من یک ماشین معامله کردم ماشین ۲وششصد خلافی و مالیات داشت اینهارو از کل مبلغ کسر کردیم که خود خریدار پرداخت کنه تو قرارداد فقط قید کردم خودرو بدون هیچ گونه بدهی و خلافی و مالیات تحویل خریداد گردید خریدار کل مبلغ و بصورت شبا و چک تضمینی پرداخت کرد رفتیم بعد کارشناسی رفتیم دفترخانه وکالت تعویض پلاک زدم سه ماهه . ماشین و تحویل دادم دیروز تا امروز ۵ تا پیامک جریمه سرعت غیر مجاز برام اومده زنگ میزنم طرف جواب نمیده نگرانم که تو این مدت سه ماه اگر خلاف یا تصادفی صورت بگیره گردن منه یا اون دستم بکجا بنده ؟ برای پیشگیری الان چه کاری ازم بر میاد؟