پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت

من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم. 

اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.

آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.

متشکرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (0)

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خانم بیگی

2 سال پیش

حق بیمه و سنوات

وقتتون بخیر
برای نیروهای پاره وقت با پنج ساعت کارکرد هم قوانین وزارت قابل اجراست آیا ؟
بنده چند ماهی هست که در یک مجموعه مشاوره تحصیلی مشغول به گذروندن دوره کارآموزی هستم ( البته در دوره کارآموزی صرفاً پورسانت دریافت کردم و در هیچ ، وقتی هم پیگیری کردم با منت گفتند از کی تا حالا کارآموز حقوق ثابت داره ؟! پورسانتی هم بهت تعلق می‌گیره بخاطر اینه که جیبت خالی نباشه .?

این هفته تصمیم بر. عقد قرارداد هست ، اما همچنان به عنوان نیروی پاره وقت
( در واقع گفتند پنج ساعت )
میخواستم بدونم چ نکاتی رو باید هنگام عقد قرارداد رعایت کنم؟!.
بیمه و سنوات و... هم به نیروی پاره وقت تعلق میگیره آیا ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید چون هرجا هم بخوام وقت مشاوره بگیرم به این زودی نوبت نمی‌دن ?

پروفایل کاربر

محمد حسینی نسب

1 سال پیش

بازگشت به کار

من کارگر یک شرکت بوده ام از مهرماه ۴۰۳ تعلیق شده و از حضور در شرکت منع گردیدم اما رابطه کارگری تا پایان اسفند ۴۰۳ برقرار بوده است.با شروع فروردین ۴۰۴ و پس از تعطیلات نوروزی شایعاتی در خصوص قطع همکاری با من ایجاد گردید اما هیچ چیژ کتبی و رسمی حتا به صورت پیامکی به بنده اطلاغ نکردید اما همچنان از حضور بنده در شرکت ممانعت به عمل امده است با عدم پرداخت حقوق فروردین ماه به صورت عملی اخراح شده ام. مدیرعامل کفته است خودش باید میدانست که اخراج است . حال مهلت سی روزه بازگشت به کار از چه تاریخی شروع میشود. از اول فروردین یا از روز عدم پرداخت حقوق

پروفایل کاربر

محسن محمدی

2 سال پیش

درخواست برگشت به کار بعد از معافیت سربازی

سلام و خسته نباشید
یه سوال داشتم از خدمتتون
من برادرم سرباز شده(امریه گرفته) بابت امریه باید از جایی که کار میکرد استعفا میداد، همین کار رو کرد و بابت مشکل قبلی که داشت تونست معافیت بگیره و امریش هم بابت معافیت کنسل بشه
حالا میخواد برگرده جایی که کار میکرده، باتوجه به اینکه استعفای ایشون صرفا بابت سرباز شدنش بوده، شرکت میتونه از برگشت ایشون به محل کار و سمت قبلش جلوگیری کنه؟
تشکر