پروفایل کاربر

محمد شمعون زاده

امضای الکترونیکی

با سلام وعرض ادب

میخوام از نیروهام هم قرارداد و هم سفته بگیرم ایا امضای الکترونیکی سایت شما از لحاظ حقوقی برای تایید امضای سفته کفایت میکنه یا باید برای امضای سفته گواهی امضا از دفتر ثبت اسناد بگیرم

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فرزانه بزم آمون

4 سال پیش

باسلام

باتوجه به مباحث قانونی سفته و اعمال امضای الکترونیکی بر روی آن، امضای حضوری موجب اعتبار سفته خواهد بود.

بااحترام

تیم حقوقی وینداد

محمد شمعون زاده

4 سال پیش

اگر قرارداد بین خودمون و نیروهامون به صورت الکترونیکی امضا کنیم ولی سفته مثل امضای الکترونیکی بصورت دستی انجام بدند و برامون پست کنند. در این صورت داشتن قرارداد با امضای الکترونیکی و سفته با امضای دستی از نظر قانونی مشکلی دارند و میتوان از سفته ها استفاده کرد؟؟

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سید شمس الدین حسینی

اعطای نمایندگی یا فرانشیز تولیدی صنعتی

با سلام یک شرکت اقتصاد دانش بنیان هستیم و در زمینه تخصصی محصولات فراسودند و رژیمی برای بیماران خاص فعالیت تولید و عرضه داریم. دارای حداقل ۵ ثبت اختراع و دو ثبت علامت تجاری انحصاری تخصصی و دانش فنی تک تک محصولات و بازار تخصصی مصرف محصولات با مدیریت بازاریابی فروش تخصصی و معماری خاص و انحصاری دانش بنیان فروشگاه، برای اعطای نمایندگی در استان ها و خارج از کشور از چه نوع قالب قراردادی باید استفاده نمود؟ آیا قرار داد فرانچایز کافیست یا فراتر از آن نیاز است؟

پروفایل کاربر

فاطمه گلسفیدی

قرارداد طبق ماده 118لایحه اصلاحی قانون تجارت

هیات مدیره شرکتی سهامی اقدام به انعقاد معامله ای در خصوص خریدچند هزار لاستیک از شرکت بارز میکند.در حالت الف مشخص کنید که آیا شرکت بارز با توجه به ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت به عنوان ثالث میتواند بع این قرارداد استناد کند و مبلغ قرارداد را از آن شرکت مطالبه کند؟؟؟؟الف) مجمع عمومی عادی مقرر کرده است که هیات مدیره حق انعقاد قرارداد خرید هیچ محصولی را ندارد.

لطفا تا امشب جوابش رو برام بفرستید.خیلییییی ممنونم ازتون.

پروفایل کاربر

محمد قنواتی

صلاحیت قاضی

با سلام 

بنده طی یک مبایعه نامه عادی یک خودرو زانتیا مدل 85 خریداری کردم در قرار داد مشروط به یک درب رنگ و فنی به شرط سلامت اما بعد از انجایی که خودرو در منطقه ای خریدار شد که کارشناس این خودرو موجود نبود طبق توافق 3 روز مهلت تست گرفتم که در این سه روز یک قطعه رنگ و معایب فنی خودرو نیز مشخص شد بنده طی تماس تلفنی با ایشان که مکالمه هم موجود هست از ایشان کسب تکلیف کردم که میخواهید ارش بدهید یا فسخ معامله ایشان هم گفتند ارش ..به هر حال موعد پرداخت از پرداخت ارش استنکاف کردند و طی یک پرونده به دادگاه ارجاع شد و.در نهایت کارشناسی معرفی کرده اند که قاضی محترم از کارشناس مربوطه خواستند مقدار قیمت  خودرو با مشخصات فوق سالم و معیوب را بدهند حال سوال اینجاست که بنده به قیمت توافقی و قطعی 260میلیون خریداری کردم قاضی چگونه همچین چیزی از کارشناس خواسته و اینکه مگر قاضی میتواند بین توافق طرفین که هیچکدام اعتراضی ندارند همچین درخواستی از کارشناس داشته باشد؟