عباس هاشمی
بازاریابی
سلام.می خواهم بازاریابی یک محصول جدید را انجام دهم منتها قبلش میخواهم که قراردادی با نماینده ان شرکت ببندم که هم قیمت محصول در ان مشخص باشدو هم اینکه مطمعا بشم از اینکه طرف و یا هر کس دیگه ای بعدا منا دور نمیزنه و به مشتری های من محصول رو نمیده
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
تعهدات مذکور به صورت شرط ضمن عقد یا به صورت عقد جداگانه و در قالب قرارداد عدم رقابت، می توانند بر عهده ی طرف مقابل گذاشته شوند.
جهت دریافت قراردادعدم رقابت یا تنظیم اختصاصی قرارداد به سایت وینداد مراجعه نمایید.
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
نیما قربانی بیاتی
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت، وجه التزام را به صورت درصد تعیین کرد؟
آیا می توان در قرارداد عدم رقابت به جای تعیین مبلغی به عنوان وجه التزام به صورت سفته، درصدی را تعیین کرد؟ به این صورت که در صورت رقابت طرف مقابل و راه اندازی یک استارتاپ مشابه، در این صورت درصد مشخصی از سهام آن شخص به عنوان جریمه به طرف دیگر قرارداد تعلق گیرد.
محمدرضا محمدی
خرید موتورسیکلت بدون کارت موتور
سلام
میخوام موتور کارکرده بخرم، خریدار میگه کارت موتور سال ۱۴۰۱ اومده و از پست تحویل نگرفته، بدون کارت موتور امکان تعویض پلاک هست؟ چیکارکنم؟
امیر امیری
تاریخ شروع قرارداد
باسلام، مستند قانونی که تاریخ شروع قرارداد مي تواند چند ماه قبل از تاریخ انعقاد قرارداد باشد چیست؟ آیا در دستگاههای دولتی هم می شود چنین قراردادی بست؟
(البته در خصوص قرارداد های پیمانکاری ، وگرنه در قرارداد های استخدامی تقریبا چنین مواردی رو داریم که تاریخ شروع قرارداد یا تاریخ شروع کار، چند ماه قبل از انعقاد هستش)
باتشکر