پریسا جلوداری
بیمه قرارداد مربی
سلام.من مدیر آموزشگاه فنی و حرفه ای هستم.یک مربی داشتم که برام دوسال کار کرده و طبق قرارداد و قانون ۳۰ درصد از هر کارآموز گرفته،حالا که قراردادش به اتمام رسیده تهدید کرده که برای بیمه شکایت میکنه
آیا قانونا حق داره یا خیر؟
با تشکر از وینداد
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
سعید رحمت
ارسال با تاخیر لیست تامین اجتماعی
با سلام و احترام
به تازگی یکی از پرسنل شرکت بنده ترک کار کردند ولی حسابدار بنده ترک کار ایشان را اعلام نکرده و با تاخیر 1 ماهه اعلام کردند که نهایتاً به دلیل بدهکاری منجر به این شد که کارمند نتواند از بیمه بیکاری استفاده کند که در بدوی و تجدید نظر تامین اجتماعی اعتراض ما را رد کرد .
(طبق قانون اداره کار برای دریافت بیمه بیکاری در پرداختی 1 سال اخیر بیمه شده نمیبایست بدهی وجود داشته باشد)
در این شرایط چه کسی مقصر است و آیا کارمند امکان شکایت از شرکت را دارد ؟ در صورت شکایت آیا می تواند خسارت دریافت کند ؟ اچه میزان ؟
مصطفی هاشمی
قانون کار ساعتی
من به مدت 10 ساله در شرکتی مشقول کارم ودر همه ماهها حداقل180ساعت وداشتم.وبه قول کار فرما همه عیدی وسنوات توی این ساعات گنجانده شده.می خواستم ببینم این کار قانونی یانه؟
کار فرما در15فروردین99پیام داد که به خاطر کرونا شرکت تا اول اردیبهشت تعطیله اما من در اردیبهشت که تقاضای حقوق کردم.گفت شما حق وحقوقی ندارید چون نیامدیدوکار انجام ندادید.میخوا بدونم این کار قانونی هست یا نه؟
مجید سعیدی
ساعت کار توافقی
ساعت کار در قرارداد مثلا 140ساعت در هفته بجای 176ساعت در هفته وبه مدت 9ماه . آیا می شود توافقی بیمه را کامل 30یا 31روزه محاسبه کرد ؟ برای کارفرما در آینده مشکلاتی بوجود نمی آورد؟