صدیقه قنبرزاده
بیمه قرارداد پرکیس پزشکان
سلام و وقت بخیر. من تمپلیت قرارداد پرکیس رو از وینداد دانلود کردم. میخواستم بپرسم با توجه به اینکه در قرارداد قید شده که حق بیمه نه از سمت کارفرما و نه از سمت پزشک پرداخت میشه، آیا این قرارداد از سمت سازمان تامین اجتماعی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ همچنین اگر ما این قرارداد رو به جای پزشکان با افراد متخصصی که مدرک پزشکی ندارند ببندیم، اشکالی داره؟
خیلی ممنونمشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
فاطمه حسینقلیلو
با سلام و احترام
با توجه به اینکه روابط بین طرفین رابطه ی کارفرما و کارمندی نیست، بیمه در این مورد محلی از اعراب ندارد.
در مورد بخش دوم،باید گفت که چون قرارداد پرکیس با پزشک منعقد میشود، در صورت انعقاد قرارداد با افراد متخصص بدون مدرک پزشکی، عنوان قرارداد باید تغییر کند و تنظیم قرارداد پرکیس در این مورد صحیح نیست.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
حسین غیاثوند
قرارداد ساعتی بازنشسته تامین اجتماعی
بازنشسته تامین اجتماعی هستم آیا می توانم در آزمایشگاه خصوصی یک شیفت صبح کار کنم
باتشکرفراوان
بهنام فرزین
تجدید نظر
سلام بنده از کارفرما شکایت کرده بودم طبق اعلام خود شرکت ۱۸۱ میلیون باید میگرفتم که نمیدونم چرا اداره کار تو حکمش کارفرما رو ۱۴۱ میلیون بدهکار دونسته. تا حکم صادر بشه کارفرما ۱۸۱ میلیون رو واریز کرده بعدش دادخواست تجدید نظر و برائت داده.
خودش هم تو دادخواست اشاره کرده که ما طبق اسناد مالی خودمون که ۱۸۱ میلیون بود رو واریز کردیم که ۴۰ هم از رای شما بیشتره.
الان شرکت میتونه ادعایی بر اینکه علارغم مدارک خودش که ۱۸۱ تایید هست ولی چون از حکم بیشتر هست ۴۰ تومن رو بخواد از من پس بگیره؟
و دلیلراینکه میخواد دادگاه تجدید نظر برگزار شه
اکبر سفریان
پرداخت مبلغ جریمه اصلاح عناوین شغلی و مبلغ 4درصد مشاغل سخت و زیان آور
با سلام خدمت شما
بنده 20سال پیش در نیروگاه مشغول به کار شدم که حدود چهار سال آن به صورت پیمانی بوده و قرار دادی نداشتیم و در آن زمان نیروگاه ما هم واجد شرایط سختی کار نبوده که بعد از کلی دوندگی شورا الان چند سالیه که سختی کار بهمون تعلق گرفته سوال بنده اینه که مبلغ جریمه اصلاح عناوین شغلی و مبلغ 4درصد مشاغل سخت و زیان آور به عهده کیه پیمانکار یا کارفرما.ممنون میشه اگه بنده رو راهنمایی کنید.طبق شماره قانون