
محسن قناعت پیشه
حکم تحصیل منافع به تبع یک جرم
سلام
در صورتی که کلاهبردار، به تبع کلاهبرداری خود، قرارداد هایی با مالباخته منعقد کرده باشد که موجب ضرر یا خلع ید مال باخته شده باشد، آیا آن قراردادها ابطال می گردد یا خیر؟
مثلا کلاهبردار(متهم ) با من(شاکی) قرارداد محرمانگی منعقد کرده و سفته نیز اخذ کرده که دست و بال مرا ببندد. آیا دادگاه سفته ها و قرارداد را ابطال می کند یا خیر؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

بابک امینی
کلاهبرداری
با سلام خسته نباشید فردی آشنا به من مراجعه و درخواست کرد به کیف پولشان رمز ارز ارسال کنم که ایشان پس از واریز ۲۱ میلیون تومان پول برایشان رمز ارز خریده و به کیف پولشان آن لحظه ارسال کردم ولی حالا پس از گذشت مدتی با عنوان کلاهبرداری و کسب مال از طریق نامشروع شکایت کرده است الان چه باید بکنم؟

امیرارسلان عامری زاده
اجیر کردن افراد
سلام خسته نباشید ۲روز پیش عده ایی با صورت پوشیده و موتور بی پلاک به من حمله کردند و مورد ضرب و شتمم قرار دادند و یکی اون هارو اجیر کرده و اگر اشخاص شناسایی کنم میتونم ازشون شکایت کنم ؟ اون شخصی که این افراد رو اجیر کرده چی از اون هم میتونم شکایت کنم؟