مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

علی مرادی

خسارت قرارداد پیمانکاری

ایا میتوان خسارت تاخیر در قرارداد پیمانکاری ساختمان را زمانی که بیش از یک چهارم از پیمان گذشته است و رد قرارداد به ازای هر روز تاخیر قید شده است دریافت نمود؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

امکان مطالبه ی خسارت به عوامل زیادی از جمله عدم وجود فورس ماژور، وجود ددلاین برای هر فاز از قرارداد و ... بستگی دارد و بنابراین نیاز به مطالعه ی قرارداد شما دارد. توصیه می شود جهت ارائه ی راه حل دقیق از راهنمایی یک مشاوره حقوقی استفاده کنید.


با احترام

تیم حقوقی وینداد



هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علیرضا خوشگلی

چک تضمين

یک شرکت از دوستم برای حسن کاری چک میخاد و دوستم از من چک میخاد و قراداد هم بنام من میشه باید از چه راهی انجام بدهم

پروفایل کاربر

مریم سلیمانی

افزایش قیمت

با سلام و احترام

آیا قانونی هست که مطابق با آن بشه شرایط یک قرارداد رو عوض کرد

پیمانکاری در پیمان خود در اول قرارداد،به نرخ خرداد،قول تامین مواد غذایی داده به نرخ ۱۰۰ تومن،تورم جامعه نرخ مواد غذایی رو‌ به ۲۰۰ رسانده بعد از سه ماه

آیا راه قانونی برای تعدیل هست

پروفایل کاربر

احمد قبادی

افزایش مبلغ پیمان

در صورت افزایش بیش از سقف ۲۵ درصد مبلغ پیمان(صورت وضعیت قطعی بیشتر از ۲۵ درصد اضافه شود)چه راهکار قانونی برای پرداخت به پیمانکار  وجود دارد؟