مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی سلطانی

خیانت در امانت در قرارداد

سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.

در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.

سوال:ایا به عنوان خیانت در امانت می توان اقدام کرد تشکر.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

الهه هوایی

4 سال پیش

با توجه به پیچیدگی پرونده برای راهنمایی کامل شما میتوانید از طریق مشاور تلفنی وینداد با وکلای متخصص در این حوزه در ارتباط باشید.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

ماهان حسینی

تهدید و توهین

با سلام
شخصی به دلیل بحث ملکی طی تماس و پیامک اینحانب را جهت مزاکره،به منزل خود دعوت نمود، در حین مذاکره ایشان عصبانی شده و فلاکس چای و... را برداشت که به سمت من پرتاب کند، که دو نفر همراه اینجانب مانع شدند و متعاقب آن از الفاظ رکیک استفاده نمود، حال سوال این است:
آیا حرکت ایسان تهدید جانی منسوب می شود یا خیر؟ و تحت چه وان عنوانی شکایت کنم، در خصوص الفاظ رکیک چطور؟
سوال دوم: بنده دوتا شاهد مرت همرهم بود که یکی از آنها مشکلات شنوایی دارد وفقط حرکات رادیده است و دومی کامل روئیت کرده همچنین همسر اینجانب نیز شاهد ماجرا بود آیا این شواهد کفایت می کند یا خیر؟

پروفایل کاربر

شیخی شیخی

فسخ معامله

سلام وقت بخیر من یه ماشین به یه نفر فروختم داخل قولنامه و تعهدنامه محضری بهاش شرط کردم اگه چک های پاس نشه معامله فسخ بشه ماسیمو پس بده ولی دادگاه من محکوم کرده به نظر شما باید چکار کنم حقم زیر پا گذاشته قاضی

پروفایل کاربر

سعید میرزایی

مسدودی حساب توسط پلیس فتا

سلام‌،تقریبا نزدیک ۲۰روز کلیه حساب های بانکی ام مسدود هست از بانک پرس و جو کردم کد پیگیری بهم داد که پلیس فتا اونم شیراز مسدود کرده... با نام پلیس فتا یاد کلاهبرداری ،پبامک فیک ...افتادم که اصلا من اهلش نیستم ...به خدمات قضایی مراجعه کردم هیچ ابلاغیه ی که مثلا کاری کرده باشم و دادگاه منو خواسته باشه نرفته باشم یا دادگاه نامه ی صادر کرده باشم هم نداشتم ... به پلیس فتا کرج مراجعه کردم که جواب درست نداد فقط گفت باید بری شیراز از پلیس همونجا پیگیری کنی فقط گفت سرگردی بنام نوروزی مسدود کرده و شاکی هم بنام اقای مبارکی ...

سوالم اینه من که تو عمرم شیراز نرفتم این اقای مبارکی هم که تو عمر ۴۰ساله نه دیدم نه شنیدم ابلاغیه هم برام از دادگاه نیومده که‌بدون اطلاع حساب هام مسدود شده !!

میتونم از پلیس فتا شیراز شکایت کنم که زندگی منو ریخته بهم‌‌ ،اصلا من اشتباهی هم کرده باشم شاکی اون مبارکی هم درسته نباید بهم بگن ابلاغ بفرستند بعد مسدود کنند

میشه‌شکایت کنم