مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

مهدی سلطانی

خیانت در امانت در قرارداد

سلام.مبلغ 100 میلیون اسناد از جمله 70 میلیون سفته و30 میلیون وجه نقد به عنوان ضمانت به شرکتی داده شده که اگر خسارتی ایجاد شد وصول و در غیر این صورت 1 ماه پس از فسخ قرارداد مسترد شود(تمام موارد در قرارداد مهر و امضا شده) حال شرط 1 ماه محقق شده و از استرداد خودداری شده در حالیکه حساب کتابها انجام شده(منظور اینکه موضوع خسارت وجود ندارد و اسناد و وجه نقد باید مسترد شود).ضمن اینکه بنده علاوه بر این موارد مبلغی هم به عنوان حقوق طلب کار هستم که از طریق اداره کار شکایت انجام شده و در دادخواست علاوه بر حقوق موارد اسناد و وجه نقد مطالبه شده.

در یک بند قرارداد اشاره شده تمام وجه نقد ضمانتی پرداختی کارگر به کارفرما تبدیل به کالا در محیط کار می شود و کارگر نسبت به این موضوع اطلاع و اعتراضی ندارد.

سوال:ایا به عنوان خیانت در امانت می توان اقدام کرد تشکر.

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

الهه هوایی

5 سال پیش

با توجه به پیچیدگی پرونده برای راهنمایی کامل شما میتوانید از طریق مشاور تلفنی وینداد با وکلای متخصص در این حوزه در ارتباط باشید.

با احترام

تیم حقوقی وینداد


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

امیرخسین روح اله نژاد

سند مشاء از ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام و عرض خسته نباشد .
ما زمینی داریم به متراژ 326 که از ستاد بابت سند ، هزینه پرداخت کردیم و خریدیم . زمانی که سند ارائه شد به صورت مشاء بود . یعنی 326 متر از 587 متر که همسایه قدیمی ما هست . ولی اون برای تکمیل کار خودش اقدام نمکینه که سند هامون جدا بشه ( اقساط رو به ستاد اجرایی پرداخت کرده ، فقط مونده دریافت سند ) و پیگیر این قضیه هم نیست ( از طریق افراز هزینه بسیاری برای ما داره که مقدور به پرداختش نیستیم ). ما چطور میتونیم ستاد رو ملزم کنیم که کار سند ایشون رو تکمیل کنن؟! آیا راهی هست ؟! لطفاااا راهنمایی کنید .

پروفایل کاربر

اکبر اسماعیلی

تعویص کردن کارت بانکی در محل عابر بانک

من یک خانم هستم رفته بودم کارت شوهرم دست من بود چون چشمانم صعیف هستند به یک اقا که پشت من بودند گفتم مبلع ۱۰۰هزار تومان برای من بگیرید بعدار گرفتن پول و کارت به خانه رفتم بعداز چندین روز شوهرم راننده هستند گعتند چرا شما اینقدر پول جابجا میکنید فهمیدیم که اون اقا کارت شوهرم برداشته و یک کارت برای یک خانم دیگر بوده بمن داده ومن‌متوجه نشدم حالا ایشان ده میلیون توسط کارت شوهرم در شهر دلیجان و سپیس مبلع ده میلیون دیکر در شهر کاشان ولاهبرداری کردند بعداز شکایت ما معلوم شددوتا حای دیگر هم با کارت شوهرم کلاهبرداری شده با داشتن وکیل بجای اینکه ایشان رامحکوم کنند شوهر بتده را محکوم به ۱۱ماه حبس وجریمه محکوم کردند باتوجه به اینکه ماموران اگاهی توسط دوربین عابر بانک چهره اون اقا را نشان من دادند همان اقا بود درصمن در موقع وقوع این جریان شوهر بنده در طبس سر کار بددند وتامه از طرف کارشان اوردتد که دران روز و ساعت طبس بودند حالا میخواهم بفهمم چرا با این همه دلایل مستند بازهم شوهر بتده رامحکوم کردند و راه حل اینکه این پرونده در مسیر درستدقرار بگیرد چیست

پروفایل کاربر

عرفان نعمتی

آیا سایت انترنتی باید بخاطر دیرکرد تحویل کالا یا مبلغ خود کالا ضرر و زیان پرداخت کنه به خریدار یانه؟

من از یک فروشگاه اینترنتی خرید کردم 2 هفته پیش با دلار 124 تومنی یه جنس 14 میلیون تومنی خریدم الان دلار 132 تومنه اون جنسم نزدیک 30 ملیون تومن شده و فروشنده الان داره میگه کالارو تحویل نمیدم پولی و که 2 هفته پیش زدیو عودت میدم من اینجا ضرر کردم خب