Mohammad dalirian
دررابطه با قراردادکار
باسلام،بنده ۷ساله دریک شرکت بدون قرارداد کارمیکنم وبیمه کامل هم ارسال شده وبصورت مستمرکارکردم،حال مدیرعامل اسرار به امضاءقرارداد یکساله می کند وبنده هم امضاء نمیکنم تکلیف چیست.باتشکر
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (3)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
علی فیض
قرارداد کار ساعتی در آموزشگاه فنی و حرفه ای
سلام وقت بخیر
من در آموزشگاه خصوصی فنی و حرفه ای مشغول به تدریس هستم و قراردادم به صورت ساعتی تنظیم شده. در متن قرار داد من از شهریور 1402 شروع به فعالیت کردم و قراردادم ساعتی 25 هزار تومان بوده. و خب این مبلغ طبق قانون کار در سال 1402 نیست. آیا این قرارداد از لحاظ قانون با توجه به اینکه خودم زیرش را امضا کرده ام رسمیت دارد یا خیر؟
مهسا عسگری
ترک کار
سلام من داخل شرکتی کار میکردم بیمه برام رد شده اما قرارداد امضا نکردم روز قبل از کارم به کارفرما به صورت غیر حضوری اعلام کردم که استعفا دادم و از فردا نرفتم میخواستم بدونم کارفرما امکان شکایت از بنده رو داره ؟یا باید جریمه پرداخت کنم؟