Mohammad dalirian
درمورد بازگشت به کار
باسلام،آیا کارگرویا کارمندی که بصورت دائمی مشغول به کآر بوده وپس از اخراج توسط کارفرما،وبا حکم بازگشت به کار اداره کار،آیا کارفرما می تواند اورا به کار دیگری ویا طاقت فرسایی مشغول کند یا اینکه باید به همان شغل قبلی برگردد؟ممنون از راهنمایی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
فاطمه محمدی
قرارداد کاری
سلام من از۳۰تیر۱۴۰۴ تا۴اسفند۱۴۰۴سرکار پاره وقت حسابداربودم.کارفرما بعد از۷ماه یعنی۲۵بهمن بعدکلی اصراربیمم کردباعنوان دفتردار تا مبلغ بیمه روکمتربریزه وقرارداد رو۲۶بهمن آوردکه تاریخ شروعوپایان خالی بود امضاکردم.دوروزبعدمدعی شدقراردادی بمن ندادی یه قرارداد دیگه آورد و اینبارمن داخلش تاریخ نوشتم شروع ازیکم مرداد ومدت دوازه ماهه وکپی گرفتم، ۸روز بعدکارفرما بی دلیل بمن گفت گمشوگندتوبکن دیگه نیاسرکارمنم شکایت کردم اداره کار الان اعتراض زده که قرارداد تا۲۹اسفند۴۰۴بوده وشروعش ازآذرماه و خودش میدونسته وحق تعلیقم بش تعلق نمیگیره خواهش میکنم راهنماییم کنیدچکارکنم برای دادگاه بعدی که قراره برگزاربشه آیاحق باکارفرماست؟
یاسر محمدی
تبدیل وضعیت ایثارگران
باسلام
با قانون تبدیل وضعیت ایثارگری از شرکتی به قرارداد مستقیم دائم (رسمی) تغییر داده شده ایم.
طی پیمان جمعی کار با ما قرارداد بسته اند، در این پیمان از بین 3 آیین نامه استخدامی موجود یک مورد را حذف کرده اند و نوشته اند که بر اساس آیین نامه اول و آخر تبدیل وضعیت می شوید.
پیمان جمعیو با شورای کارگری نیروهای رسمی امضا کرده اند و نیروهای ایثارگر شرکتی که تبدیل وضعیت شده اند در آن نبوده اند.
شرکت دارای طبقه بندی مشاغل مختص خودش است.
شرکت خصولتی است
مشکل:
حق جذب و رفاهیات که سایر نیروهای رسمی هم اتاق ما دریافت میکنند را به ما نمیدهنداز طریق شکایت به دیوان چند درصد احتمال دارد حقوق و مزایای ما مانند سایرین شود؟
محمد اهدائی
الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت
من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم.
اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.
آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.
متشکرم