
Mohammad dalirian
درمورد بازگشت به کار
باسلام،آیا کارگرویا کارمندی که بصورت دائمی مشغول به کآر بوده وپس از اخراج توسط کارفرما،وبا حکم بازگشت به کار اداره کار،آیا کارفرما می تواند اورا به کار دیگری ویا طاقت فرسایی مشغول کند یا اینکه باید به همان شغل قبلی برگردد؟ممنون از راهنمایی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (2)
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

افشین حوری
ببخشید من نسخه پیچ هستم با28سال سابقه و47سالمه مشکل پادردوورم دیسک کمر دارم آیا میتونم خودموبازنشسته کنم
بازنشستگی زودترازموعود

M MK
پرداخت غیرهماهنگ و عدم پرداخت حقوق
با سلام
آیا هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یک استان (شرکت خصوصی وابسته به دولت با قرارداد قانون کاری با پرسنل رسمی) این حق را دارند که حقوق پرسنل رسمی خود را غیرهماهنگ پرداخت کنند؟ مثلا ستاد شرکت و هیات مدیره حقوق خود را دریافت کنند اما حقوق شهرستانها با تاخیر پرداخت شود یا یک الی دو ماه نسبت به ستاد تاخیر داشته باشد؟ البته در پرداخت حقوق بین شهرستانها نیز فرق گذاشته شده است.

حسن ماهری
قرار داد کار
با سلام من چندی پیش به عنوان کارآموز جایی مشغول به کار شدم بعد که کمی کار یاد گرفتم صاحبکار قرار داد۲٫۵ساله ای نوشت که از اون ۲سال مونده و حالا من وقت خدمتم هست میخوام برم ولی صاحبکار مخالفت میکنه و هزینه اموزش میخواد چه حکمی داره ؟من میتونم برم خدمت ؟