مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

بدون نام

5 سال پیش

دریافتی تامین اجتماعی

با سلام

اگر شخص بازنشسته ای شرکت حقوقی با مسولیت محدود ثبت کند و در دفاتر برای خودش به عنوان مدیر عامل برای خودش حقوق ثبت کند آیا اداره مالیات این هزینه حقوق را می پذیرد؟ مستمری تامین اجتماعی ایشان قطع می گردد؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

مدیرعامل شرکت بیمه خویش فرما محسوب می شود و بنابراین مدیرعاملی وی موجب قطع مستمری تامین اجتماعی نمی گردد. اداره مالیات نیز این دستمزد را به عنوان هزینه می پذیرد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

پویا احمدی

1 سال پیش

قانون بیمه بیکاری

سلام
یکی از شرایط استحقاق دریافت بیمه بیکاری، اعلام و درخواست در مهلت ۳۰ روز و با شرایط خاص حداکثر ۳ ماه پس از بیکار شدن می باشد. علت تعیین مهلت برای اعلام بیکاری در قانون چیست؟ برای سازمان تأمین اجتماعی چه تفاوتی دارد که درخواست کننده یک ماه بعد از بیکار شدن اعلام نماید و یا یکسال بعد از بیکار شدن درخواست برقراری بیمه بیکاری بدهد؟

پروفایل کاربر

ساناز ناصری

5 سال پیش

مدت قرارداد کار

سلام

مدت زمانی که کارفرما می تواند یک قرارداد تمدید کند چقدر است؟آیا میشود یک قرارداد بیش از یکسال مانند سه یا 5 ساله با کارگر ببندد؟ من در یکی از ادارات خصوصی مشغول به کار هست و حقوق و مزایای اداره کار دریافت میکنم

پروفایل کاربر

محمد روزبه

7 سال پیش

قرارداد پورسانتی

با سلام و تشکر
قرارداد پورسانتی (درصدی) و تعهدات و شرایط پرداخت برای افرادی که کار بازاریابی برای فروش خدمات و محصولات شرکت را انجام می دهند را در نمونه قرارداد کار بازاریابی که در بانک قرارداد قرار دادید ذکر نشده است. آیا به نوع قرارداد دیگری نیاز هست؟
1- چگونه میتوان تعهدات پرداخت را منوط به دریافت وجه از خریدار یا کارفرما کرد؟ (ممکن است در چند فاز پرداخت انجام شود)
2- در صورت انصراف از ادامه قرارداد توسط خریدار (کارفرما) میزان پورسانت به چه شکل محاسبه می گردد؟
3- آیا پورسانت در قراردادهای نرم افزاری که شامل خدمات استقرار، لایسنس و پشتیبانی است صرفا بصورت درصدی از مجموع کل ریالی قرارداد می باشد؟
4- پورسانت نیز شامل بیمه و مالیات می گردد؟

سپاس از شما