پروفایل کاربر

حسین .

3 سال پیش

دریافت از کار افتادگی در زمان بیمه بیکاری

سلام خواستم بدونم در دوره بیمه بیکاری میتونم از کار افتادگی بگیرم؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

3 سال پیش

سلام


خیر، دریافت همزمان بیمه بیکاری و مقرری از کارافتادگی امکان پذیر نیست.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

neshat korivand

5 سال پیش

تفاوت تاریخ امضای قرارداد با تاریخ شروع به کار

آیا یک شرکت میتواند امروز با بنده قرارداد کاری را امضا کند و در آن ذکر کند تاریخ شروع به کار یک ماه دیگر است؟ و حقوق و مزایا از همان یک ماه دیگر محاسبه گردد؟

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

4 سال پیش

بیمه بی کاری

به نام خدا
سلام
در یک شرکت خصوصی مشغول به کار هستم و قرارداد یکساله (ابتدای 98 تا انتهای 98) دارم. شرکت گفته است از ابتدای 99 به من نیازی ندارد و قرارداد جدیدی با من نمی بندد. میخواهم بدانم مبلغ بیمه بیکاری که سازمان تامین اجتماعی به من پرداخت می کند به طور خالص ماهیانه چقدر می شود؟
من 75 ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و حقوق امسال من ماهیانه 8 میلیون تومان بوده و حق بیمه واقعی هم برای آن پرداخت می شود. ضمنا همسر و یک فرزند دارم.
متشکرم

پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

2 سال پیش

بیمه قرارداد پرکیس پزشکان

سلام و وقت بخیر. من تمپلیت قرارداد پرکیس رو از وینداد دانلود کردم. می‌خواستم بپرسم با توجه به اینکه در قرارداد قید شده که حق بیمه نه از سمت کارفرما و نه از سمت پزشک پرداخت میشه، آیا این قرارداد از سمت سازمان تامین اجتماعی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ همچنین اگر ما این قرارداد رو به جای پزشکان با افراد متخصصی که مدرک پزشکی ندارند ببندیم، اشکالی داره؟

خیلی ممنون

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به وینداد (عدل آفرینان وینا دادگر نوین) می‌باشد