پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

با سلام و وقت بخیر 

مطابق ماده 11 طرفین می‌توانند با توافق یک‌دیگر مدتی را به نام دوره آزمایشی کار تعیین نمایند. در خلال این دوره هر یک از طرفین حق دارد بدون اخطار قبلی و بدون آن‌که ملزم به پرداخت خسارت باشد رابطه کار را قطع نماید. در صورتی که قطع رابطه کار از طرف کارفرما باشد، وی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره آزمایشی خواهد بود و چنانچه کارگر رابطه کار را قطع نماید، کارگر فقط مستحق دریافت حقوق مدت انجام کار خواهد بود. مدت این دوره باید در قرارداد کار مشخص شود.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سهیلا قادری

2 سال پیش

شرایط تمدید خودکار قرارداد

سلام، قرارداد کاری من در روز ۳۱ام به پایان میرسد. میخواستم بدونم در صورتی که پس از پایان قرارداد، در شرکت حاضر شوم، آیا قرارداد به‌صورت ضمنی تمدید شده است؟

پروفایل کاربر

M MK

8 ماه پیش

پرداخت غیرهماهنگ و عدم پرداخت حقوق

با سلام
آیا هیات مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب یک استان (شرکت خصوصی وابسته به دولت با قرارداد قانون کاری با پرسنل رسمی) این حق را دارند که حقوق پرسنل رسمی خود را غیرهماهنگ پرداخت کنند؟ مثلا ستاد شرکت و هیات مدیره حقوق خود را دریافت کنند اما حقوق شهرستانها با تاخیر پرداخت شود یا یک الی دو ماه نسبت به ستاد تاخیر داشته باشد؟ البته در پرداخت حقوق بین شهرستانها نیز فرق گذاشته شده است.

پروفایل کاربر

پویا احمدی

5 ماه پیش

قانون بیمه بیکاری

سلام
یکی از شرایط استحقاق دریافت بیمه بیکاری، اعلام و درخواست در مهلت ۳۰ روز و با شرایط خاص حداکثر ۳ ماه پس از بیکار شدن می باشد. علت تعیین مهلت برای اعلام بیکاری در قانون چیست؟ برای سازمان تأمین اجتماعی چه تفاوتی دارد که درخواست کننده یک ماه بعد از بیکار شدن اعلام نماید و یا یکسال بعد از بیکار شدن درخواست برقراری بیمه بیکاری بدهد؟