مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

7 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

با سلام و وقت بخیر 

قواعد حقوق کار آمره بوده و توافقات خلاف آن فاقد اثر می باشد. 

 مطابق ماده 51 ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می‌دهد. به غیر از مواردی که در قانون استثنا شده است، ساعات کار کارگران در شبانه‌روز نباید از 8 ساعت تجاوز نماید. مطابق تبصره 1 همین ماده کارفرما با توافق کارگران می‌تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن‌که مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز نکند.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بهنام فرزین

2 ماه پیش

تجدید نظر

سلام بنده از کارفرما شکایت کرده بودم طبق اعلام خود شرکت ۱۸۱ میلیون باید میگرفتم که نمیدونم چرا اداره کار تو حکمش کارفرما رو ۱۴۱ میلیون بدهکار دونسته. تا حکم صادر بشه کارفرما ۱۸۱ میلیون رو واریز کرده بعدش دادخواست تجدید نظر و برائت داده.
خودش هم تو دادخواست اشاره کرده که ما طبق اسناد مالی خودمون که ۱۸۱ میلیون بود رو واریز کردیم که ۴۰ هم از رای شما بیشتره.
الان شرکت میتونه ادعایی بر اینکه علارغم مدارک خودش که ۱۸۱ تایید هست ولی چون از حکم بیشتر هست ۴۰ تومن رو بخواد از من پس بگیره؟
و دلیلراینکه میخواد دادگاه تجدید نظر برگزار شه

پروفایل کاربر

مهدی قاسمی

3 ماه پیش

تعهدنامه محضری

با سلام.احتراما اینجانب سال 1394 درآزمون استخدامی یکی از سازمان های دولتی پذیرفته شدم.حسب اطلاعیه استخدامی، تعهدی از من گرفتن مبنی بر 10سال خدمت در سازمان و اون جایی که تعیین می کنه.سال 1401با استعفام موافقت کردن و خارج شدم.ناگفته نماند که دیوان عدالت اداری هم با رای وحدت رویه گرفتن تعهد10 سال رو ابطال کرده.حالا سازمان مطابق همون تعهدنامه 10 سال اجراییه(مبنی برپرداخت جریمه سنوات خدمت نکرده) برام صادر کرده.آیا با توجه به ابطال بند تعهد استخدامی 10 ساله ، میتوانم علیه سازمان به دیوان درخواست بدهم؟

پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

4 سال پیش

بیمه قرارداد پرکیس پزشکان

سلام و وقت بخیر. من تمپلیت قرارداد پرکیس رو از وینداد دانلود کردم. می‌خواستم بپرسم با توجه به اینکه در قرارداد قید شده که حق بیمه نه از سمت کارفرما و نه از سمت پزشک پرداخت میشه، آیا این قرارداد از سمت سازمان تامین اجتماعی مشکلی ایجاد نمیکنه؟ همچنین اگر ما این قرارداد رو به جای پزشکان با افراد متخصصی که مدرک پزشکی ندارند ببندیم، اشکالی داره؟

خیلی ممنون