وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

حسین حقیقی

6 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

با سلام و وقت بخیر 

قواعد حقوق کار آمره بوده و توافقات خلاف آن فاقد اثر می باشد. 

 مطابق ماده 51 ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می‌دهد. به غیر از مواردی که در قانون استثنا شده است، ساعات کار کارگران در شبانه‌روز نباید از 8 ساعت تجاوز نماید. مطابق تبصره 1 همین ماده کارفرما با توافق کارگران می‌تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن‌که مجموع ساعات کار هر هفته از 44 ساعت تجاوز نکند.


هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

حسین سعادتی

5 سال پیش

قرارداد کار بین کارفرمای دارای شخصیت حقیقی با یک کارمند

با سلام  

۱. ایا برای اینکه بتوانیم یک کارمند را استخدام کنیم حتما باید شخصیت حقوقی داشته باشیم یا به عنوان یک شخص حقیقی هم می توانیم استخدام کنیم؟

۲. اگر ممکن است با داشتن شخصیت حقیقی کارمند استخدام کنیم ایا قوانین کار و غیره در مورد شخص حقیقی ( خودمان ) هم موضوعیت دارد ؟

۳. ایا قانون حق و حقوق یک شخص حقیقی ( مثلا تعهدنامه عدم افشا - تعهدنامه عدم رقابت - مالکیت معنوی و .... ) که کارمند استخدام کرده را هم حمایت کرده به رسمیت میشناسد ؟

لطفا موارد فوق را توضیح دهید. با سپاس

پروفایل کاربر

سعید رحمت

6 سال پیش

ارسال با تاخیر لیست تامین اجتماعی

با سلام و احترام
به تازگی یکی از پرسنل شرکت بنده ترک کار کردند ولی حسابدار بنده ترک کار ایشان را اعلام نکرده و با تاخیر 1 ماهه اعلام کردند که نهایتاً به دلیل بدهکاری منجر به این شد که کارمند نتواند از بیمه بیکاری استفاده کند که در بدوی و تجدید نظر تامین اجتماعی اعتراض ما را رد کرد .
(طبق قانون اداره کار برای دریافت بیمه بیکاری در پرداختی 1 سال اخیر بیمه شده نمیبایست بدهی وجود داشته باشد)
در این شرایط چه کسی مقصر است و آیا کارمند امکان شکایت از شرکت را دارد ؟ در صورت شکایت آیا می تواند خسارت دریافت کند ؟ اچه میزان ؟

پروفایل کاربر

مهدی معنوی

11 ماه پیش

امضای قرارداد کار زیر ۱۸ سال

من به عنوان کارگر در یک قنادی کار می کنم
یک ماه قبل از اینکه به سن قانونی برسم یعنی ۱۸ سال تمام
صاحب کار من یک قرارداد تنظیم کرد و زیر اون از من یک دست نوشته گرفت که با رضایت قلبی خودم اونجا کار میکنم و با حقوق تعیین شده...
امضا و اثر انگشت هم از من گرفت
ولی جای حقوق خالی بود می‌خوام بدونم اگر بعد از تاریخ قرار داد من دیگه نرم پیش اون شخص سر کار می‌تونه از اونجایی من بالای ۱۸ سالمه حقوق پایین تر بنویسه و بگه من از ایشون طلبکارم؟