مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سعید مرادی

4 سال پیش

سهم هرشریک

بنده با شخصی قرداد مشارکت نوشتیم جهت ساخت ساختمان با حق السم مساوی در پرداخت و برداشت سود حاصله ایشان قبول نمود سازنده باشد وکارمزد دریافت کند پایان قرداد سال ۹۰بود اما تاسال ۹۶ طول کشید در زمان تسویه مشخص شد تا پایان قرداد پولی پرداخت ننموده و مقداری از پرداختی مرا در جای دیکری هزینه نموده وحق السهم خود را در سال ۹۵ و ۹۶ هزینه نموده اما بنده از سال ۸۶الی سال ۹۰ پرداخت نموده ام پرداختی بنده ۷۳۶ و پرداختی ایشان ۳۹۰ مباشد میخواستم بدانم هر نفر چه مقدار سهم میبرد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

3 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

خانم بیگی

2 سال پیش

حق بیمه و سنوات

وقتتون بخیر
برای نیروهای پاره وقت با پنج ساعت کارکرد هم قوانین وزارت قابل اجراست آیا ؟
بنده چند ماهی هست که در یک مجموعه مشاوره تحصیلی مشغول به گذروندن دوره کارآموزی هستم ( البته در دوره کارآموزی صرفاً پورسانت دریافت کردم و در هیچ ، وقتی هم پیگیری کردم با منت گفتند از کی تا حالا کارآموز حقوق ثابت داره ؟! پورسانتی هم بهت تعلق می‌گیره بخاطر اینه که جیبت خالی نباشه .?

این هفته تصمیم بر. عقد قرارداد هست ، اما همچنان به عنوان نیروی پاره وقت
( در واقع گفتند پنج ساعت )
میخواستم بدونم چ نکاتی رو باید هنگام عقد قرارداد رعایت کنم؟!.
بیمه و سنوات و... هم به نیروی پاره وقت تعلق میگیره آیا ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید چون هرجا هم بخوام وقت مشاوره بگیرم به این زودی نوبت نمی‌دن ?

پروفایل کاربر

ارزو نجاتی

1 سال پیش

سفته برای حسن انجام کار

سلام وقتتون بخیر من با یک شرکت خدمات اینستاگرام همکاری میکردم با من قرارداد ۳ ماهه بستن و ۱۰۰ میلیون هم سفته بابت حسن انجام کار دادم اما بعد از گذشت یک ماه زیر تمام قول و قرارهای توی قرارداد زدن منم میخواستم برم باهاشون حرف بزنم حاضر نشدن جلسه بذارن و بابت دستمزدم هم دیرکرد داشتن با کلی بحث و دعوا و دیرکرد پول منو دادن و خودشون از ما خواستن باهاشون کار نکنیم،حالا هرچی پیگیری میکنم که برم قرارداد رو فسخ کنم و سفته هام رو بگیرم شونه خالی میکنن.
اشتباهی که کردم داخل سفته مبلغ نوشتم وبه عدد هم تاریخ زدم به من گفتن قسمت حواله کرد رو خالی بذار خودمون مینویسیم اما پشت سفته نوشتم بابت حسن انجام کاره.و چون اعتماد کردم از سفته عکس ننداختم حتی رسیدم نگرفتم ازشون،ونسخه دوم قرارداد رو هم به من ندادن.
الان از مدت قرارداد ۱ماه و خورده ای مونده ولی نمیان فسخ کنن ،باید چیکار کنم؟

پروفایل کاربر

علی شمسی

5 سال پیش

قانونی برای بستن قرارداد داعم

بنده کارگر انجام کارمعین معدن زغالسنگ کرمان هستم مدت ۱۰سال سابقه کار داریم.متاسفانه هرسال قرارداد یکساله بامن بسته شرکت.ایاباتوجه به مستمر بودن کار ودولتی بودن شرکت که کارفرماست,قانونی هست قرارداد داعم بسته شود ؟