وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سعید مرادی

3 سال پیش

سهم هرشریک

بنده با شخصی قرداد مشارکت نوشتیم جهت ساخت ساختمان با حق السم مساوی در پرداخت و برداشت سود حاصله ایشان قبول نمود سازنده باشد وکارمزد دریافت کند پایان قرداد سال ۹۰بود اما تاسال ۹۶ طول کشید در زمان تسویه مشخص شد تا پایان قرداد پولی پرداخت ننموده و مقداری از پرداختی مرا در جای دیکری هزینه نموده وحق السهم خود را در سال ۹۵ و ۹۶ هزینه نموده اما بنده از سال ۸۶الی سال ۹۰ پرداخت نموده ام پرداختی بنده ۷۳۶ و پرداختی ایشان ۳۹۰ مباشد میخواستم بدانم هر نفر چه مقدار سهم میبرد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

سارا کیقبادی

2 سال پیش

با سلام و احترام
با توجه به پیچیدگی پرسش مورد نظر شما، خواهشمند است به سایت وینداد مراجعه نموده و درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا کارشناسان ما در اسرع وقت نسبت به پاسخگویی و راهنمایی شما اقدام نمایند.
با تشکر
مجموعه حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

6 سال پیش

عیدی برای بیمه بیکاری

من یک مدتی هست که بیکارم و از بیمه بیکاری استفاده میکنم، میخواستم ببینم ایا به بیمه بیکاری عیدی تعلق میگیره؟

پروفایل کاربر

نسرین حسینی

1 سال پیش

استعفا

سلام وقت بخیر
من جایی دو هفته کار می کنم هنوز قرارداد امضا نشده و فقط انگشتم تو سیستم تعریف شده و آیدی نرم افزار شرکت برام ساختن
چند تا سوال : ۱.اگر بخوام بیام بیرون باید استعفا بنویسم ؟
۲.باید کپی مدارکم رو بگیرم ؟
۳.حقوق اون تایم رو باید بهم بدن ؟

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت

من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم. 

اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.

آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.

متشکرم