وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

Pafar Company

سوء استفاده از وکالتنامه کاری

سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟  

از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟  لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.

اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .

                                                           با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

در صورتی که حق انتقال به خود را از موکل دریافت نموده باشد، صرف انتقال به خود موجب ابطال وکالتنامه نمی گردد، با اثبات عدم رعایت مصلحت موکل از جمله می توانید، بر اعتبار معامله ی مذکور خدشه وارد نمایید، در صورتی که به هرجهتی قرارداد از سوی دادگاه معتبر شناخته شود، در صورت عدم پرداخت ثمن، امکان مطالبه ی آن وجود دارد. اظهار نظر دقیق مستلزم مشاهده ی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مهتاب آذین

ورود غیرقانونی

یکی از آشنایان با چند نفر شریک بودند ، بعد از مدتی شراکت بهم میخوره ولی اموال شرکت و اون کارگاهی ک داخلش محصولاتشون رو تولید می کردند هنوز هست، اون کارگاه هم قولنامش به اسم یکی از این شرکا بوده ( آقای بیات)، حالا یه نفر دیگه از این شرکا که کلید کارگاه دستش بوده و ابزار کارش هم داخل کارگاه بوده هر روز می رفته کارگاه و کارای شخصیشو انجام میداده اونجا ،اون آقایی ک قولنامه ب اسمش بوده هم خبر داشته و خودش گفته مشکلی نیس ک اینجا باشی. حالا این آقای بیات سر یه سری مسائل با شرکای دیگه لج و لجبازی میکنه و میاد در کارگاه رو قفل میزنه و اجازه ورود ب این آقا رو نمیده ، این آقا هم از آقای بیات ۴۰ میلیون پول می خواد ک هنوز بهش نداده واس همون هنوز وسایلش داخل کارگاه هست چون این آقای بیات بدهیش رو نداده‌ چ، حالا اون آقا ک هر روز می رفتع کارگاه چون سفارش داشته و اگه سفارش رو اون روز تحویل نمیداده خسارت سنگینی می خورده قفل کارگاه رو شکسته رفته داخل و کارش رو انجام میداده، این آقای بیات هم با پلیس رفته اونجا و گفته این آقا بی اجازه وارد شده و دزدی کرده و شکایت کرده. حالا سوال اینه که این آقا حق داشته قفل کنه کارگاه رو و مانع ورود این آقای دیگه بشه و شکایتش به جایی می رسه و اتهام دزدی کرده

پروفایل کاربر

اصغر امیری

پدرم حدود ۳۰ سال قبل

سلام پدرم حدود ۳۰ سال قبل یک باغ خود را با باغ شخصی معاوضه نمود وما در جریان امر نبودیم حدود ۸سال قبل باغی را که متعلق به او بود وبعنوان عوض به پدرمان داد را تصرف کرده وبرای فرزند خود ساختمان بنا نمود وباغ پدرمان را اخیراً بفروش رسانده بمحضی که متوجه شدم شکایت فروش مال غیر کردم وپرونده در دادسرا تشکیل شد ورای دادستان رد فروش مال غیر وبزه از طرف فروشنده اعلام شد وپرونده به دادسرای کیفری فرستاده شد خواستم بدونم این پرونده را ادامه بدهم بهتره یا برم دادگاه حقوقی ممنون میشم راهنمایی ام کنید

پروفایل کاربر

اصغر فرهادی

مزاحمت درب منزل

سلام وقت بخیر
سه ماه پیش یکی از همسایگان به درب منزل لگد میزد و داد و بیداد و فحاشی انجام میداد ایشون فحش ناموسی دادند و همچنین گفتند که این محله یا جای منه یا جای شماها(ایا این یک تهدید حساب میشه) من و مادرم و داداش کوچیکم(زیر18 سال) و پدرم خونه بودیم و از بالا هم کامل فیلم گرفتیم(بجز قسمت لگد زدن به در) ایا با این شواهد میشه شکایت کرد و به نتیجه رسوند؟یا بهتره شکایت نکنم چون مدارک قوی ندارم و بعدا ایشون میتونن اعاده حیثیت کنن؟