پروفایل کاربر

Pafar Company

سوء استفاده از وکالتنامه کاری

سلام ، شخصی جهت انجام امور اداری ملک خود ، به دیگری وکالت میدهد . وکیل مذکور با قصد قبلی ضمن هماهنگی با دفترخانه ، وکالت کامل با حق انتقال به غیر حتی خود را از موکل میگیرد . سپس وکیل مذکور مالکیت ملک را به نام خود منتقل مینماید که این امر خود موجب دق مرگ شدن مالک میشود . اکنون ورثه چگونه میتوانند حق خود را از غاصب اخذ کنند؟  

از آنجاییکه صرف وکالت دلیل بر انجام بیع نمیباشد لذا ورثه قصد دارند با تقدیم دادخواست کیفری مبتنی بر خیانت وکیل ، از نامبرده مبایعه نامه و سند پرداخت ثمن را مطالبه نمایند . جهت جلوگیری از انتقال ملک به دیگران کم هزینه ترین راه که نیاز به سپرده گذاری نداشته باشد چیست؟  لطفا" ضمن اظهارنظر راهنمایی کنید.

اگر در وکالتنامه مذکور حق صلح نیز به وکیل داده شده باشد را نیز در نظر بگیرید .

                                                           با تشکر

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

4 سال پیش

سلام

در صورتی که حق انتقال به خود را از موکل دریافت نموده باشد، صرف انتقال به خود موجب ابطال وکالتنامه نمی گردد، با اثبات عدم رعایت مصلحت موکل از جمله می توانید، بر اعتبار معامله ی مذکور خدشه وارد نمایید، در صورتی که به هرجهتی قرارداد از سوی دادگاه معتبر شناخته شود، در صورت عدم پرداخت ثمن، امکان مطالبه ی آن وجود دارد. اظهار نظر دقیق مستلزم مشاهده ی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر است.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

عارف شریفی

فروش مال غیر

با سلام و وقت بخیر
بنده خودرویی معامله کردم که در نهایت مشخص شده فروش مال غیر بوده، خرید خودرو به واسطه مبایعه نامه بوده و فروشنده پس از تعیین وقت ثبت سند و عدم مراجعه متواری شده است
سرنوشت خودرو و سرنوشت مبلغ انتقال داده شده چه خواهد شد؟ در صورت خروج فروشنده از کشور آیا راهی قانونی وجود دارد برای عودت مال؟

پروفایل کاربر

محمود فروشانی

الزام به اجرای تعهد

با سلام و احترام ده سال قبل موتور سیکلت را به یک تعمیر گاه موتوربا این عبارت (این موتور جهت اوراق شده به آقای .... فروختم چنانچه از موتور استفاده کرد ملزم به انتقال سند با پرداخت کلیه هزینه ها می باشد و مسئولیت موتور از تاریخ قولنامه بعده خریدار می باشد ) تاریخ قولنامه را را فراموش کردم بنویسم موتور هم پلاک قدیم بود و غیر قابل انتقال . بعد ده سال از دادیاری دادسرا احضاریه بعلت تصادف و صدمه بدهی برایم آمد قولنامه را تسلیم دادیار نمودم پس از مدتی قرار نهایی دادسرا مبنی بر قرار موقوفی تعقیب به علت رضایت شاکی آمد .نمی دانم چه کسی رضایت گرفته . به خریدار موتور مراجعه نمودم خود را به بی اطلاعی می زند و می گوید من موتور را اوراق کردم و جهت اسقاط اقدام نمی کند خواهشا راهنمایی بفرمائید چه نوع شکایتی تنظیم کنم حقوقی یا کیفری ، تا مسئولیت موتور از من سلب شود با علم به اینکه موتور غیر قابل انتقال است و نمی دانم نزد کیست چون راکب با موتور از صحنه فرار کرده .

پروفایل کاربر

زهرا رضایی

تهمت و توهین و افترا پیامکی

خواهرم با خط خودش به موبایل من و همسرم پیامهایی تهدید آمیز جانی و ناموسی بسیار بسیار رکیک که قابل بیان نیست ارسال کرده است

میتوانم شاکی شوم