پروفایل کاربر

(reza(daryush homayuni

شرایط قرار داد

در نوشتن قرار داد چه شرایطی بایدداشته باشد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

7 سال پیش

با سلام

پیشنهاد می‌کنم مطلبی که در مورد نحوه تنظیم و شرایط نوشتن قرارداد، در مجله حقوقی وینداد منتشر شده است را مطالعه بفرمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

فاطمه نجم

سهم طرفین قرارداد

با سلام
لطفا بفرمائید در قرار داد بین صاحب ایده یا اختراع و سرمایه گذار به چه نسبت سهم تعیین می شود با تشکر

پروفایل کاربر

فاطمه گلسفیدی

قرارداد طبق ماده 118لایحه اصلاحی قانون تجارت

هیات مدیره شرکتی سهامی اقدام به انعقاد معامله ای در خصوص خریدچند هزار لاستیک از شرکت بارز میکند.در حالت الف مشخص کنید که آیا شرکت بارز با توجه به ماده 118 لایحه اصلاحی قانون تجارت به عنوان ثالث میتواند بع این قرارداد استناد کند و مبلغ قرارداد را از آن شرکت مطالبه کند؟؟؟؟الف) مجمع عمومی عادی مقرر کرده است که هیات مدیره حق انعقاد قرارداد خرید هیچ محصولی را ندارد.

لطفا تا امشب جوابش رو برام بفرستید.خیلییییی ممنونم ازتون.

پروفایل کاربر

میلاد رفیعی

قرارداد برای راه اندازی یک وبسایت با مبلغ معین و درصد

یه پروژه ی طراحی سایت گرفتیم. با کارفرما به این صورت توافق کردیم که یه مبلغ مشخصی + 20 درصد از سود حاصل از وبسایت بگیریم

چطور باید همچین قراردادی تنظیم کرد؟ آیا برای شراکت در سود باید قرارداد جدا بنویسیم؟

کارفرما برای این پروژه و کسب و کار هنوز شخصیت حقوقی ثبت نکرده، آیا با شخصیت حقیقی می توان همچین قراردادی تنظیم کرد؟ چطور باید به وبسایت ارجاع داد ؟