وینداد AI؛ مشاور حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی
پروفایل کاربر

سارا فرجی

شکایت از پیج فروشگاهی اینستاگرام

با سلام من از يك پيج فروش در اينستاگرام كفش خريدم و و زمانيكه به دستم رسيد سايز كفش كوچك بود درخواست تعويض دادم و فروشنده با امتناع از من خواست كه هزينه هاى موجوع كردن را خودم بپردازم كه البته پرداخت كردم اما همچنين از ارسال كالا امتناع مى كند! بعلاوة دسترسى من به پيج را بسته و من را ريموو كرده! بنظر شما راهى براى پيگيرى وجود دارد؟!

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

صنم مقیمی

5 سال پیش

با سلام 

اصولا فروشگاه های اینترنتی باید دارای نماد اعتماد الکترونیک باشند و باید موارد قانونی  را رعایت کنند در این دسته از موارد  تخلفات اینترنتی شما می توانید موضوع را از طریق مراجعه به سایت اینترنتی پلیس فتا پیگیری کنید و با ارائه و ثبت مشخصات خود موضوع شکایت خود را مطرح کنید.

روش دیگر نیز مراجعه به  دادسرا و بخش جرایم رایانه ای می باشد که می توانید تشکیل پرونده بدهید و بعد از طی مراحل قانونی، دادسرا پرونده را به پلیس فتا ارجاع می دهد.

با احترام 

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

زهره زکی

فروشگاه اینترنتی شرکتی

سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره

کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست

و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟

پروفایل کاربر

ساره صادقی

کلاهبرداری

سلام من در برای استخدام کار (دورکاری) از من شماره شبا، شماره شناسنامه، شماره تلفن ، نام پدر و نام خانوادگی و گرفتن آیا باعث کلاهبرداری ممکن بشه؟

پروفایل کاربر

امین رضایی

ذکر قوانین و شفاف سازی

با سلام و احترام



اینجانب مالک وب‌سایتی هستم که در حوزه معرفی واسطه‌های معتبر پلتفرم‌های داخلی و خارجی فعالیت دارد. در این وب‌سایت، آیدی واسطه‌ها درج می‌شود و پیش از قرارگیری اطلاعات آن‌ها، از ایشان فیلم و تصاویر مدارک هویتی اخذ می‌گردد.



همچنین، در سایت بخشی تحت عنوان "شفاف‌سازی و قوانین" ایجاد شده که در آن تصریح شده است در صورت بروز مشکل یا وقوع کلاهبرداری، تنها مدارک هویتی واسطه مربوطه به خریدار ارائه خواهد شد. در پایین صفحات سایت نیز قید شده است که استفاده از وب‌سایت به منزله پذیرش قوانین آن می‌باشد.



سوال بنده این است که در صورت بروز مشکل یا سوءاستفاده توسط واسطه‌ها، آیا مفاد این قوانین و اعلامیه‌ها از نظر حقوقی کفایت می‌کند و مسئولیت احتمالی از دوش مالک سایت برداشته می‌شود، یا ممکن است همچنان مسئولیت قانونی متوجه اینجانب گردد؟



پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم.



با احترام