با سلام من از يك پيج فروش در اينستاگرام كفش خريدم و و زمانيكه به دستم رسيد سايز كفش كوچك بود درخواست تعويض دادم و فروشنده با امتناع از من خواست كه هزينه هاى موجوع كردن را خودم بپردازم كه البته پرداخت كردم اما همچنين از ارسال كالا امتناع مى كند! بعلاوة دسترسى من به پيج را بسته و من را ريموو كرده! بنظر شما راهى براى پيگيرى وجود دارد؟!
با سلام
اصولا فروشگاه های اینترنتی باید دارای نماد اعتماد الکترونیک باشند و باید موارد قانونی را رعایت کنند در این دسته از موارد تخلفات اینترنتی شما می توانید موضوع را از طریق مراجعه به سایت اینترنتی پلیس فتا پیگیری کنید و با ارائه و ثبت مشخصات خود موضوع شکایت خود را مطرح کنید.
روش دیگر نیز مراجعه به دادسرا و بخش جرایم رایانه ای می باشد که می توانید تشکیل پرونده بدهید و بعد از طی مراحل قانونی، دادسرا پرونده را به پلیس فتا ارجاع می دهد.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
سلام روز بخیر ما یک شرکت تولیدی هستیم که محصولات پلیمری تولید میکنیم به تازگی در بستر اینترنت(سایت و اینستاگرام)فروشگاه اینترنتی زدیم که یکی از محصولات شرکت رو به صورت انبوه در فروشگاه به فروش میرسونیم. ای نماد و درگاه هر دو حقوقی هستند پس تمام درامد فروشگاه وارد حساب شرکت میشه و مالیات عملکرد شرکتی محاسبه میشه کلا سوال من این بود که کار منطقی و صحیح اینه که ما انجام دادیم؟یا ای نماد و درگاه به شکل حقیقی صحیح تره؟با توجه به اینکه دی جی کالا هم بک گراند شرکتی داره
کدام راه هم اصولیه هم به نفع ماست
و یک سوال دیگه در نرم افزار حسابداری درامدها و هزینه های فروشگاه در نرم افزار شرکت سند بخورن؟
با سلام
خریدی از وب سایت بنده انجام شده و سپس شکایتی از بنده مطرح شده با عنوان برداشت غیر مجاز از حساب
پس از دریافت احضاریه با مطالعه گردش کار پرونده در سایت adliran رویت نمودم که قاضی پرونده اتهام را فاقد وصف جزایی و متهم را بنده در نظر گرفته
منظور از فاقد وصف جزایی چیست ؟
با سلام
آیا برای پرداخت های استارتاپی از استارتاپ به ارایه دهندگان خدمت می توان از پلتفرم های پرداخت رمز ارز با توجه به تغییرات قوانین در ماههای اخیر استفاده کرد؟
تشکر
تهران، طرشت، تیموری، شهید قاسمی، شهید حبیب زادگان، پلاک 69، طبقه 5، واحد 33
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به وینداد میباشد