سعید رحمت
فاقد وصف جزایی
با سلام
خریدی از وب سایت بنده انجام شده و سپس شکایتی از بنده مطرح شده با عنوان برداشت غیر مجاز از حساب
پس از دریافت احضاریه با مطالعه گردش کار پرونده در سایت adliran رویت نمودم که قاضی پرونده اتهام را فاقد وصف جزایی و متهم را بنده در نظر گرفته
منظور از فاقد وصف جزایی چیست ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:
در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است این موارد در بسیاری از سایت های که درگاه پرداخت دارند اتفاق می افتد. و شما به عنوان صاحب سایت باید به دادسرا مراجعه نمایید و پس از دریافت اطلاعات پرداخت و زمان دقیق آن. اطلاعات IP و هرگونه اطلاعات دیگری که از پرداخت کننده دارید و از سایت شما خدمات و یا کالا دریافت نموده به عنوان مطلع به دادسرا اراده نمایید.
بیشتر در این موارد شما را به عنوان مطلع احضار می نمایند و با توجه به این که شما اقدام به برداشت پول از کارت بانکی دیگری ننموده اید بلکه به حساب بانکی شما از طریق درگاه اینترنتی پرداخت گردیده فاقد وصف کیفری و جرم برای شما می باشد. لیکن ممکن است اگر متهم شناسایی نشود تا زمان شناسایی متهم شما میزان وجه ی که از حساب صاحب کارت کسر گردیده و به حساب سایت شما واریز گردیده باید پرداخت نمایید.
با احترام
تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
افسون محمدی
بسته ی مخدوش و کالای شکسته شده
با سلام من دو میلیون تومن از پیجی خرید کردم،سیصد تومان بابت هزینه پست پرداخت کردم، قفس پرنده بوده، پست به شخص خودم که نه به برادر کوچکترم که محجور تلقی میشود بسته را بدون گرفتن امضای تحویل گیرنده تحویل داده، من زمانیکه بسته رو باز کردم دیدم قفس شکسته شده حال اینکه در حین پروسه ی پست حمل و نقل آسیب دیده یا از ابتدا مخدوش بوده اطلاعی ندارم از طرفی کارتن هم پارگی داشت.
با فروشنده تماس گرفته اطلاع دادم اظهار داشته که من کالا سالم فرستادم شما هزینه پست مجدد و کالا رو پرداخت کنید تا برایتان مجدد بفرستم!!!یا از پست شکایت کنید،من تکلیفم چیه؟؟
ابوالفضل فرخی
ابلاغیه الکترونیکی
ایا امکان دارد در قسمت ضمائم ابلاغیه الکترونیکی این مطلب درج گردد یک ابلاغیه در فضای مجازی برام فرستادند که اینطور نوشته:
ضمائم : توجه داشته باشید ابلاغیه الکترونیکی حسب مقررات از طریق نامه رسان شرکت پست جمهوری اسلامی ایران به مخاطب ارسال میگردد
شروین اسدی
پی دی اف کردن کتاب دیگران
سلام
من یک کتاب بدنسازی را که تازه به بازار امده بود(حدود دو هفته) به صورت پی دی اف در آوردم و در کانال تلگرامی خودم گذاشتم.
کلا یک روز این پی دی اف در کانال من بود و به صورت رایگان هم بوده که همه استفاده کنند.
بعد از یک روز بعضی از دوستانم به من گفتند که این کار اشتباه است و میتونن ازت شکایت کنند و من هم سریع اون پی دی اف را از کانالم پاک کردم.
یکی از نویسندگان اون کتاب هم به من پیام داد که ازت شکایت خواهیم کرد.
خواستم بدونم با توجه به اینکه من فقط یک روز اون پی دی اف را گذاشتم و اونم به صورت رایگان و بعد هم سریع پاک کردم آیا باز هم می توانند از من شکایت کنند و من جرمی انجام دادم؟
اگر جرم هست و اونا شکایت کنند مجازات چی هست،؟
کلا استرس منو گرفته و میترسم اتفاقی بیوفته لطفا منو راهنمایی کنید،
تشکر