محمدامین پاس
تخلف در ارسال و عودت وجه
با عرض سلام و خسته نباشید
من چند هفته پیش از فروشگاه اینترنتی پارسیس موبایل گوشی خریداری کردم اما بعد از گذشت یک ۱۰روز که خبری نشد شخصا تماس گرفتم و گفتن تامین کننده نتوانسته کالا رو تامین کنه و سفارشتون لغو میشه و گفتن که ما با شما تماس گرفتیم و بهتون اطلاع دادیم درصورتی که اصلا با من تماس نگرفتن خلاصه سفارش لغو شد و قرار شد وجه رو عودت بدن اما بعد از دو روز که وجه رو عودت ندادن زنگ زدم و به دروغ گفتم همکارتون با من تماس گرفتن و گفتن کالا براتون ارسال میشه اونم گفت در جریان سفارشتون هستم و روز بعد وضعیت کالا رو به تایید حسابداری تغییر دادن و بعد از دو روز تو وضعیت زدن به دلیل متفاوت بودن نام پرداخت کننده و سفارش دهنده سفارش لغو شده و پول سفارش رو بعد از ۳ تا ۴ روز با کلی پیگیری برگشت دادن ؛برای تک تک مراحل کالا کلی تماس گرفتم و پیگیری کردم تا جواب بگیرم و همچنین یه سفارش دیگه هم از همین سایت چند روز بعد از این سفارش داشتم که همون روز لغو کردم و مبلغش رو با کلی پیگیری بعد از ۱۲ روز عودت دادن.
قوانین سایتشون میگه حداکثر زمان ارسال کالا ۷ روز کاریه و در صورت نبود موجودی خریدار حق هیچگونه اعتراضی ندارد
با توجه به وضعیت فوق شما چه پیشنهادی میکنید البته این شکایت رو در سایت پلیس فتا ثبت کردم ولی اصلا جوابی نگرفتم
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
با توجه به دریافت مبالغ اصلی قرارداد، خسارت شما محدود به اختلاف قیمت زمان پرداخت و زمان استرداد آن است مشروط بر آنکه طرف مقابل نتواند فورس ماژور را اثبات نماید. برخورد دیگری با فروشگاه مزبور امکان پذیر نیست. در صورتی که نماد اعتماد الکترونیک داشته باشد می توان به اینماد شکایت کرد، در صورت اثبات به آن سایت تذکر داده می شود.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
فاطمه زهرا عبد
مرجوع کفش
من طبق جدول سایز سایت کفش خریدم(کفش های خودم هم سایزشون37) و الان کفشی که ارسال شده قالبش کوچیکه و اندازم نیست
کالا کاملا سالمه ولی سایت حاضر نیست عوضش بکنه چون میگن حراجی بوده و تعویض نداره(توی سایت این مورد ذکر شده)
درحالی که مشکل اندازه ست و توی سایت قید شده سایزش استاندارده
(من طبق جدول خودشون سفارش دادم)
من باید چی کار کنم؟
حسین جعفری
عدم تحویل کالا در زمان تعیین شده
من از سایت پی سی کالا در تاریخ ۸آبان ۱۴۰۴ یک لپتاپ به مبلغ ۱۳۰میلیون تومان خرید کردم و طبق فاکتوری که ارائه دادن قرار بود تا ۱۸ آبان کالا رو تحویل بدن که ندادن و هر بار به بهانه های مختلف گارانتی گمرک و خراب بودن کالا و تحویل ندادن همکاران تا الان ۱۳بهمن ۱۴۰۴ تحویل ندادن میخاستم بدونم چطور شکایت کنم که هم اصل پولم و پول ضررکه کردم رو بگیرم؟ ??
محمد ف
کسب کار اینترنتی
سلام خسته نباشید میخواستم بدون من از یک آنلاین شاپ خرید کردم و خود محصول ضمانت نامه داشت و ضمانت نامه در صورت عدم نتیجه نگرفتن پول به حسابتون واریز میشه الان من از محصول نتیجه نگرفتم و حالا که به ایشان پیام دادم میگن که ما ضمانت بازگشت وجه نداریم و پول به حسابتون واریز نمیکنم الان من باید چیکار کنیم