مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

طیبه حسینی

6 سال پیش

شکایت برای دریافت حقوق و مزایا

سلام خسته نباشید من در یک موسسه ثبتی حقوقی از تاریخ ۱۶ آذر ماه ۹۸ شروع به کار کردم و کارفرما اعلام کرد که تا سر ماه باید آزمایشی و آموزشی کارکنید و پورسانت از قراردادی که در این مدت ببندید میشه حقوقت بعد در تاریخ ۱ دی ماه ۹۸ با من قرارداد سه ماهه تا پایان سال ۹۸ با حقوق ثابت ۱۵۰۰ و پورسانت ۴ درصد از قرارداد های خودم و ۱ درصد از قراردادهای کارشناسان فروش زیر دستم بگیرم و سال جدید قراردادی با من نبست و ۱۵ روز فروردین ۹۹ رو حقوق پرداخت نکرد و نصف حقوق پایه رو که برای سال جدید ۲ میلیون در نظر گرفته بود پرداخت کرد با همون درصد پورسانت های سال گذشته و قرار بود لیست بیمه رو از ۱ دی ماه ۹۸ رد کنه چون من بصورت ثابت از ۹ صبح تا ۵ بعدازظهر اونجا کار میکردم حالا سوالم اینه من چون هیچ مزایایی شامل بن حق مسکن و پایه اداره کار رو کامل نمیگرفتم آیا شامل حالم میشه یا اینکه چون پورسانت گرفتم پورسانتام جای اونا حساب میشه ؟؟؟و اینکه من تا ۲۳ اردیبهشت ماه ۹۹اونجا کار کردم و ایشان الان اومدن بیمه من رو در قالب یک شرکت مهندسی رد کردند و از برج ۱ و اون سه ماه گذشته رو رد نکردن آیا از لحاظ قانونی مجاز هستند که در قالب یه موضوع فعالیت دیگه بیمه رو رد کنند چطور ازشون شکایت در این مورد کنم و برای حقوق و مزایام چی شاملم میشه ؟


مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

جهت دریافت حقوق و مزایای خود می توانید به اداره کار مراجعه نمایید و از هیت تشخیص رسیدگی به موضوع را مطالبه نمایید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

علی ایرجی

12 ماه پیش

سفته در قرارداد کاری

سلام.من با یک شرکت میخوام قرارداد ببندم گفتند یک سفته بدم که در وجه شرکت باشه و عندالمطالبه باشه ولی تو سفته ذکر نشده بابت حسن انجام کار هست.یک برگه دیگه هم ازم امضا گرفتن که شماره سفته درج شده ونوشته شده که سفته بابت حسن انجام کار هست ولی فقط من امضا کردم اونا امضا نکردند و رسیدی هم بابت اینکه سفته بابت حسن انجام کار هست بهم داده نشده.در این شرایط ایا شرکت میتونه از سفته سوء استفاده کنه در شرایطی که من کارمو درست انجام بدم ولی سفته رو اجرا بزاره ؟ چیکار باید انجام بدم که مشکل قانونی واسم پیش نیاد؟

پروفایل کاربر

محسن علی محمدی

10 ماه پیش

اخراج از محل کارباداشتن قردادیکساله

سلام من دوماه است که توی رستوران مشغول بکارهستم وقراردادیکسالع نوشته وسفته گرفته بعد دوماه میخوادمنواخراج کنه وگفته حق نداری پاتو مغازه بذاری چون 5روز مانده به عید خدا وخوش میاد منواز زندگی ساقط کنه متاهل هستم وار قرارداد دست هیچکدوم از کارگرانیست بیمه هم بازرس اومد اسممون رو نوشت.

پروفایل کاربر

مهدی قاسمی

3 ماه پیش

تعهدنامه محضری

با سلام.احتراما اینجانب سال 1394 درآزمون استخدامی یکی از سازمان های دولتی پذیرفته شدم.حسب اطلاعیه استخدامی، تعهدی از من گرفتن مبنی بر 10سال خدمت در سازمان و اون جایی که تعیین می کنه.سال 1401با استعفام موافقت کردن و خارج شدم.ناگفته نماند که دیوان عدالت اداری هم با رای وحدت رویه گرفتن تعهد10 سال رو ابطال کرده.حالا سازمان مطابق همون تعهدنامه 10 سال اجراییه(مبنی برپرداخت جریمه سنوات خدمت نکرده) برام صادر کرده.آیا با توجه به ابطال بند تعهد استخدامی 10 ساله ، میتوانم علیه سازمان به دیوان درخواست بدهم؟