رضا ایمانی
عاملیت فروش دو شرکت
سلام خسته نباشید.
آیامی توان در یک مکان.نمایندگی انحصاری یاعاملیت فروش دو شرکت که هرکدام ازشرکتها محصولات متفاوت را ارایه می دهند را افتتاح کرد؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
کارشناس حقوقی وینداد
باسلام؛
بله مشکلی از این بابت وجود ندارد، شما میتواید با هر ۲ شرکت قرارداد نمایندگی انحصاری فروش منعقد کرده و محصولات آن شرکت ها را به فروش برسانید.
بااحترام؛
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
پژمان قربان امرجی
مجوز های کار
سلام.میخوام تعمیر کولر گازی و پکیج انجام بدم.آیا از نظر قانونی ملزم به دریافت مجوز مردک یا چیز خاصی هستم؟به عبارت دیگه آیا میشه با صرف یادگیری کارمو شروع کنم؟
علیرضا دلاوری
مشاوره گرفتن درباره ی ایده و کسب و کار استارتاپی
آیا برای اینکه درباره ی ایده ی کسب و کارمان با کسی مشاوره کنیم و درباره ی ایده به او چیزی بگوییم باید برای اطمینان از قبل آن را ثبت کنیم؟و چگونه میتوان از ایده ی کسب و کار محافظت کرد؟
دریا شاکری
تحصیل در امانت
عرض ادب :
کارفرمای بنده ۶ سال پیش بدون قرارداد رسمی و بیمه بنده رو در شرکت خودش استخدام کرد ( نه قرارداد نوشتیم نه سفته دادم نه دوربینی چیزی هست تو محل کار )، شرکت ایشون لوازم یدکی ایرانخودرو هست ، من ۵۰ میلیون پول هم به عنوان سرمایه بهش دادم تا بهم سود بده ، ولی جایی ثبت نشد که چقدر و تا کی بهم باید کمیسیون بده.. تا اینکه این اواخر نه حقوق میداد نه سود سرمایم رو ، در قبال اون پنجاه تومن هم یه چک بمن داده که رفتم وصول کنم گفتن حسابش خالیه !!!
طی این ۶ سال بمن پراکنده حقوقو میداد حتی دو ماه یبار و خیلی اوقات میگفت به همکارا زنگ بزن اونا به حسابت پول بزنن … الان که رفتم اداره کار شکایت کردم و برای ۶ سال /۴۲۰ میلیون جریمه و سنوات و حق البیمه بریدن براش،
رفته شکایت کرده علیهم که این خانم پول اضافی از همکارا گرفته بدون رضایت من ، و همکارهارو فریب داده ( تحصیل در امانت کرده )
الان میخوام بپرسم ، میتونه منو محکوم کنه که من ، مجبور بشم بخاطر خیانت در امانت ، برای بیمه ، رضایت بدم ؟!
سپاس