مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

سید عبدالله رضایی

8 سال پیش

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی در شهری غیز از محل سکونت افراد باشد

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی غیر از شهر محل سکونت باشد

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

8 سال پیش

با سلام

در مورد سوال شما باید اشاره کرد که در حالت عادی چنین قانونی وجود ندارد که مانع از اشتغال شخصی در شهری غیر از محل سکونتش شود. تنها در مواردی که به عنوان مجازات تکمیلی برای افراد خاصی این امر تعیین شود رعایت آن الزامی است. در غیر این صورت افراد می توانند در محلی غیر از محل سکونتشان مشغول به کار شوند.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

م ی

1 سال پیش

فسخ یکطرفه قرارداد

سلام اگر در قرارداد یکساله که از فروردین تا اسفندامضا شده قبل اتمام قرارداد مثلا مرداد همان سال کارفرما عذر کارگر را بخواهد امکانش هست ؟ و حق و حقوقات کارگر فقط تا مدتی که سرکاربوده مثلا مرداد به همراه محاسبه عیدی تا همان مدتی که سرکاربوده تعلق می‌گیرد یا چون کارفرما قبل از مدت قرارداد و یک طرفه از کارگر خواسته که محیط کاررا ترک کندموظف هست حقوق ماهانه کارگر را تا پایان قرارداد که اسفند بوده و قرارداد بسته شده را پرداخت کند؟

پروفایل کاربر

خانم بیگی

2 سال پیش

حق بیمه و سنوات

وقتتون بخیر
برای نیروهای پاره وقت با پنج ساعت کارکرد هم قوانین وزارت قابل اجراست آیا ؟
بنده چند ماهی هست که در یک مجموعه مشاوره تحصیلی مشغول به گذروندن دوره کارآموزی هستم ( البته در دوره کارآموزی صرفاً پورسانت دریافت کردم و در هیچ ، وقتی هم پیگیری کردم با منت گفتند از کی تا حالا کارآموز حقوق ثابت داره ؟! پورسانتی هم بهت تعلق می‌گیره بخاطر اینه که جیبت خالی نباشه .?

این هفته تصمیم بر. عقد قرارداد هست ، اما همچنان به عنوان نیروی پاره وقت
( در واقع گفتند پنج ساعت )
میخواستم بدونم چ نکاتی رو باید هنگام عقد قرارداد رعایت کنم؟!.
بیمه و سنوات و... هم به نیروی پاره وقت تعلق میگیره آیا ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید چون هرجا هم بخوام وقت مشاوره بگیرم به این زودی نوبت نمی‌دن ?