پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

قانون تجارت

سلام


1 - در قانون تجارت موادی که بعنوان جرم مدیران شرکت سهامی مطرح شده، آیا صرفا برای شرکت های سهامی صادق است یا جرم مطروحه شامل تمامی شرکت ها از قبیل تعاونی و... می گردد؟


2- بنده 2 سال پیش سهام شرکت تعاونی را طی قراردادی خریدم ولی هنوز شرکت سهام بنامم نزده و تخلفات بسیاری داره

آیا من و بقیه اعضا که رسما سهامدار نیستیم، می تونیم به استناد مواد قانون تجارت، ایشونو محکوم کنیم، یا این قوانین فقط برای اعضا و سهامداران رسمی شرکت، معتبر و لازم الاجراست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

2 سال پیش

با سلام

برای شرکت‌های تعاونی به صورت ویژه، قانون خاص تدوین شده است. قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی و قانون شرکت‌های تعاونی در بخش‌هایی به مسئولیت‌های مدنی و کیفری مدیران شرکت تعاونی می‌پردازد. ماده ۱۲۶ قانون شرکت‌های تعاونی اذعان میدارد که هر یک از اعضای هیئت مدیره، بازرسان و مدیرعامل شرکت‌های تعاونی در صورتی که با سوء نیت، برخلاف اصول مقرر در این قانون و اساسنامه های مصوب مرتکب عملی شود که موجب زیان شرکت گردد، علاوه بر جبران زیان وارده به حبس تأدیبی از سه ماه تا شش ماه محکوم خواهد شد. همچنین مواد ۱۲۷,۱۲۸,۱۲۹ و ۱۳۲ قانون شرکت‌های تعاونی نیز به جرم و مجازات‌های دیگر در رابطه با این شرکت‌ها می‌پردازد.

برای بخش های بعدی سوالاتتان میتوانید از تیم مشاوران حقوقی ما راهنمایی بخواهید.

با احترام

محسن قناعت پیشه

1 سال پیش

با سلام
در این خصوص آیا این جمله درسته که قانون تجارت، مشمول همه شرکت ها می گردد، مگر اینکه در رابطه با نوع خاصی از از شرکت ها، قوانین خاص دیگری تدوین شده باشد؟
منظورم اینه که قانون تعاون شامل شرکت تعاونی هم میشه، بجز مواردی که قانون تعاونی مقررات خاصی در مورد اون موضوع بیان کرده باشد.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

رویا فراهانی

عدم رضایت شاکی بعد از پرداخت مبلغ چک و پس دادن لاشه چک

سلام و وقت بخیر
همسر من یه چک برگشتی داشتن که شاکی دستور توقیف ماشین رو گرفتن قائم مقام شاکی در تهران ماشین رو توقیف و به پارکینگ فرستاد ...مبلغ چک و همه ضرر و زیان به حساب قائم مقام واریز شد و این اقا لاشه چک رو پس دادن طبق دستور نیابت اجرای احکام ایشون رو فرستادن ثبت اسناد تا رضایتشونو در این پرونده اعلام کنن ایشون این کار رو انجام دادن و رضایت نامه ثبت اسناد رسمی رو به اجرای احکام نیابتی تهران تحویل دادیم ولی قاضی گفت قائم مقام نمیتونه رضایت بده شاکی اصلی باید رضایت بده حالا شاکی اصلی که مشهد هستش و تو مشهد اشکیل پرونده داده نمیره برلی اعلام رضایت تو دفاتر قضایی در حال حاضر با وجود ثبت رسمی توسط قائم مقام شاکی و بودن لاشه چک در دست ما چه کاری میتونیم انجام بدیم؟

پروفایل کاربر

رضا رجبی

سوپیشینه برای اخذ ویزا

سلام و عرض ادب،ممنون میشم حوابمو بدید
من سال 95 سرقت کردم و سه روز زندان بودم وباوثیقه بیرون اومدم و بعد۵ماه به حکم دادگاه به 2سال حبس تعلیقی مجازات شدم،اولین و اخرین بارم بوده،میخواستم بدونم الان اگه برای‌گرفتن سوپیشینه برایگرفتن ویزا برای سفارت کشورهای همسایه به مشکل میخورم یا اثرش تو این سالها رفع شده؟؟با تشکر

پروفایل کاربر

احسان نبوی

وجه التزام

سلام وقت بخیر.
بنده سال ۱۴۰۲ یک قرارداد بابت خرید گوشی از فروشگاه تنظیم کردم.قیمت روز گوشی۲۶ میلیون بود و براساس خرید قسطی با سود درنظر گرفته شده قیمت گوشی ۳۶میلیوت لحاظ شد که طی ۳ چک پرداخت صورت گرفت.
ازآنجایی که در پرداخت چک ها تاخیر صورت کرفت و چک اخر پرداخت نشد با فروشنده به مشکل خوردیم
حال از آنجایی که وجه التزام ۳۰۰هزار تومن بابت هرروز تاخیر در پرداخت و پاس شدن چک ها لحاظ شده آیا با توجه به مبلغ کل قرار داد و وجه چک ۱۲میلیونی آیا از لحاظ ماده قانونی مبلغ وجه التزام روزانه متعارف می باشد ؟