پروفایل کاربر

علی محمدی

4 سال پیش

قرارداد سینمایی

سلام من با یک نفر دیگر در نوشتن یک فیلمنامه همکاری کردم و با او قرارداد مشارکت در فیلمنامه هم بستم ولی او فیلمنامه را به اسم خودش ثبت کرد ،  با چه مدرکی میتونم حرفم رو ثابت کنم و از او شکایت کنم ؟ 

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

فاطمه حسینقلی‌لو

4 سال پیش

با سلام و احترام

شما میتوانید با استناد به قرارداد مشارکتی که منعقد شده و همچنین استفاده از ضمانت اجراهای پیش بینی شده در قرارداد در جهت احقاق حق خود برایید. جهت مشاوره ی دقیق تر میتوانید با تکمیل فرم درخواست مشاوره با کارشناسان حقوقی ما در تماس باشید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

سمانه مهر...

4 ماه پیش

تخلف برنامه ترب

سلام
اگر فروشگاه داشته باشید متوجه میشوید ترب پول میگیرد و فروشگاه تبلیغ میکند و هزینه بازدید بالا را اگر کنار بگذاریم پشتیبانی اکثرا دخالت های در فروش فروشگاه انجام میدهند و در صورت انتقاد متاسفانه حس میکنیم اج بازی میکنند
نام‌های نمایشی هم یا ناقص یا مشخص نیست
سوال من از چه روشی از خود برنامه ترب و پشتیبانها شکایت شود؟ کدام نهادها ناطر عملکرد صحیح این پبتفرم هاست؟
متاسفانه احتنال تخریب دامنه فروشگاه از این پلتفرها هست و از ترس ان اکثرا سکوت کرده اند.

پروفایل کاربر

صدیقه قنبرزاده

6 سال پیش

قرارداد با حداقل بیمه و مالیات

با سلام و احترام، ما بنیانگذار یک شرکت تازه تاسیس و نوپا هستیم که کار شتابدهی کسب و کار انجام می دهد. علاوه بر عضویت در هیات مدیره ی شرکت، انجام مسئولیت های اجرایی متفاوت و کارهای آموزشی و منتورینگ اعضای شتابدهنده را نیز برعهده داریم و مایل هستیم با شرکت قرارداد ببندیم و از دارایی شرکت حق الزحمه دریافت کنیم. همچنین نیازی به بیمه نداریم و تمایل داریم به قرارداد ما تا حد امکان از هر دو سمت طرفین قرارداد، حداقل مالیات تعلق بگیرد. سوالی که داشتیم این هست که به این منظور، بستن چه عنوان قراردادی برای ما به صرفه تر است و ما را ملزم به بار بیمه و مالیات کمتری می کند؟
از این جهت که شرکت ما، شرکتی نوپاست، انتخاب نوع قرارداد بسیار می تواند در کاهش هزینه های ما موثر باشد و پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما در این باره متشکریم.

پروفایل کاربر

محمد هاشمی

2 سال پیش

منع از کار کردن

آیا کارفرما میتواند با گذاشتن بندی در قرارداد کارمند خود را بعد اتمام قرارداد از کار کردن در بعضی از شرکتها منع کند؟