Arman Karami
قرارداد فریلنسینگ
با سلام و خسته نباشید .
بنده فریلسر هستم میخواستم بدونم چه راهی برای انعقاد یک قرار داد به صورت قانونی بین افراد به صورت دور کاری و بدون تماس فیزیکی وجود داره ؟؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
زهرا بیات
سلام
در صورتی که تمایل داشته باشید بدون حضور فیزیکی به انعقاد قرارداد بپردازید بایستی قرارداد خود را به صورت الکترونیکی امضا نمایید. امضای الکترونیکی به موجب قانون تجارت الکترونیک همانند امضای عادی معتبر می باشد. سامانه حقوقی وینداد با فراهم کردن امکان امضای قرارداد به صورت الکترونیکی، این مشکل را برای شما حل کرده است.
لینک خدمت امضای الکترونیکی قرارداد: کلیک کنید
با احترام
تیم حقوقی ویندادهر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
داود احتشام
عدم خدمات
بنده در طرح یکماهه شرکت ومبلغ پرداخت شده است چگونه 10روز نشده پیام می دهد که اعتبار کافی برای ادامه گفتگو نداریدولی بنده مستندات واریزی هست
میترا محمدی
از کارافتادگی
کارمندی که سال1404 هفده میلیون حقوق میگیرد ....در صورت از کارافتادگی جزیی چه میزان دریافتی او خواهد بود ؟18 سال سنوات دولتی دارد کارمند رسمی دستگاه دولتی است و مورد از کار افتادگی اعصاب و روان
محمد هاشمی
منع از کار کردن
آیا کارفرما میتواند با گذاشتن بندی در قرارداد کارمند خود را بعد اتمام قرارداد از کار کردن در بعضی از شرکتها منع کند؟