امیر بهابادی
قرارداد كاری
با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما ، سوالاتی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید
بنده حدود هجده سال سابقه کار بیمارستانی دارم و کافرما (بیمارستان محل کار) بدلیل مشکلات اخیر ( شیوع بیماری کووید ۱۹) قصد داره با کارکنانش قرارداد پانزده روزه ببنده
سوال اولم اینه که آیا این کار قانونیه و کافرما میتونه این کار رو انجام بده یا نه؟
دوم اینکه اگر قانونیه وضعیت سابقه کاری کارکنان ، حق بیمه و بهره مندی از دفترچه بیمه به نحو میشه
ینی اینکه اگه ماهی پانزده روز قرارداد داشته باشیم و یک سال هم به همین منوال خدمت کنیم آیا نهایتا شش ماه به سابقه خدمتیمون اضافه میشه ، و همچنین حق بیمه کامل کم میشه یا به همین مقدار قرارداد ، و بهره مندی کارکنان از خدمات دفترچه بیمه به چه نحوی خواهد بود ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
پاسخ تیم حقوقی وینداد
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
وحید -
عدم تسویه حساب توسط کارفرما
در یک شرکت به صورت دورکار به مدت یک سال کار کردم. قرارداد برای من ارسال شد و من امضا کردم و برای کارفرما فرستادم ولی نسخه امضا شده ی کارفرما را ندارم. اما با نام شرکت برای من یک سال بیمه رد شده و در سوابق بیمه ام موجود است. همچنین پیامک های با اعضای شرکت یا وویس مدیرعامل در این مدت در مورد موارد مختلف کاری موجود است. مدیرعامل با من تسویه نکرده و شماره اش خاموش است و من به ایشان دسترسی ندارم. امکان شکایت از شهر خودم را با شرایط مدارک مذکور دارم؟
محمد شهیدی فر
قرارداد با شرکت
سلام وقت بخیر
جهت قرار داد با شرکت کارفرما اعلام کرده که هر دو قرارداد پیش خودشون یعنی شرکت میمونه و قرادادی بمن نمیدن خاستم بدونم مورد داره ؟!
شمس امیری
بیمه عمر و تکمیلی در قرارداد سالیانه
سلام
لطفا پاسخ بدید که چرا هزینه های بیمه ای شامل بیمه عمر و تکمیلی و غیره در فیش حقوقی قید میشه اما در قرار داد سالیانه شرکتی قید نمیشه؟