مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

امیر بهابادی

5 سال پیش

قرارداد كاری

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت شما ، سوالاتی داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید

بنده حدود هجده سال سابقه کار بیمارستانی دارم و کافرما (بیمارستان محل کار) بدلیل مشکلات اخیر ( شیوع بیماری کووید ۱۹) قصد داره با کارکنانش قرارداد پانزده روزه ببنده

سوال اولم اینه که آیا این کار قانونیه و کافرما می‌تونه این کار رو انجام بده یا نه؟

دوم اینکه اگر قانونیه وضعیت سابقه کاری کارکنان ، حق بیمه و بهره مندی از دفترچه بیمه به نحو میشه

ینی اینکه اگه ماهی پانزده روز قرارداد داشته باشیم و یک سال هم به همین منوال خدمت کنیم آیا نهایتا شش ماه به سابقه خدمتیمون اضافه میشه ، و همچنین حق بیمه کامل کم میشه یا به همین مقدار قرارداد ، و بهره مندی کارکنان از خدمات دفترچه بیمه به چه نحوی خواهد بود ؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

زهرا بیات

5 سال پیش

سلام

از منظر قانونی انعقاد قرارداد پانزده روزه با مانعی رو به رو نیست. سابقه بیمه شما من بعد با توجه به تعداد روزهایی که بیمه پرداخت می شود محاسبه می گردد و حق استفاده از دفترچه بیمه و خدمات آن همچنان وجود دارد.


با احترام

تیم حقوقی وینداد

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مجید مقامی

6 ماه پیش

اشتغال بازنشسته

آیا شخص بازنشسته مستمری بگیر تامین اجتماعی میتواند در یک فروشگاه یا مغازه فروشنده باشد؟

پروفایل کاربر

محمد اهدائی

5 سال پیش

الزام یک سال سابقه برای بیمه بیکاری و دیوان عدالت

من با یک قرارداد یکساله (98/1/1 تا 98/12/29) در یک شرکت مشغول کار بودم و بیمه هم بودم ولی در طول سال، 6 روز مرخصی بدون حقوق و بدون بیمه گرفتم. از 99/1/1 نامه عدم نیاز گرفتم و همان موقع برای بیمه بیکاری اقدام کردم. 

اداره کار با درخواست من موافقت کرد (سامانه جامع روابط کار) و برای تامین اجتماعی ارسال شد. الان تامین اجتماعی می گوید چون در آخرین کارگاه کمتر از 365 روز حق بیمه برایت رد شده است (6 روز کمتر) بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و در سامانه جامع روابط کار به عنوان "نقص مدارک" ذکر شده است.

آیا این حکم درست است؟ چون شنیده بودم لازم است در آخرین کارگاه 6 ماه بیمه داشته باشم. راهکار آن چیست؟ اگر باید به دیوان شکایت کنم چه مدرکی باید ارائه دهم؟ چون حکم مکتوب نگرفتم و فقط در سامانه روابط کار درج شده است.

متشکرم

پروفایل کاربر

معین رضایی

2 سال پیش

کار به شکل کارمزدی

با سلام. شرکت بنده به شکل کارمزدی و به ازاء هر سندی که کاربر ثبت می نمایدکارمزد به آن شخص تعلق می گیرد و به همین امر یک ماه ممکن است فرد کمتر از حداقل قانون کار حقوق دریافت نماید و یک ماه هم بیشتر.نکته مهم دیگر این می باشد که شرکت ملزم می داند که فرد 8 ساعت کار روزانه داشته باشد.می خواستم ببینم چگونه قرارداد کار تنظیم گردد تا در ماههایی که فرد کمتر از قانون کار حقوق دریافت می کند، شرکت دچار جریمه قانونی نگردد.