حسین حقیقی
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)
مهرنوش فتاحی
عدم پیش بینی مواردی نظیر محل کار، ساعت کار، تعطیلات، مرخصی ها و سایر موارد از این قبیل سبب ابطال قرارداد نبوده و صرفا به این معنی است که طرفین قرارداد در رابطه با موارد ذکر شده به حداقل های تعیین شده در قانون و یا عرف حاکم بر آن دستگاه و یا عرف حاکم بر آن حرفه یا شغل نظر داشته اند و این موارد را حاکم بر قرارداد خود دانسته اند.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید
محسن شایسته نیا
قرار داد های یک ساله
با.سلام.من هرساله قرار داد یک ساله بستند برام امسال بخاطر بیماری قرار داد سه ماهه بستند.بعد گفتند که دیگه نیا.الان یازده سال در این شغل بوده ام.تا پنج سال اول هم هیچ قرار دادی نداشتیم.حتی قرار دادها هم یک طرفه هست من هیچ سندی در دست ندارم.باید چکار کنم.باتشکر
علی ایرجی
سفته در قرارداد کاری
سلام.من با یک شرکت میخوام قرارداد ببندم گفتند یک سفته بدم که در وجه شرکت باشه و عندالمطالبه باشه ولی تو سفته ذکر نشده بابت حسن انجام کار هست.یک برگه دیگه هم ازم امضا گرفتن که شماره سفته درج شده ونوشته شده که سفته بابت حسن انجام کار هست ولی فقط من امضا کردم اونا امضا نکردند و رسیدی هم بابت اینکه سفته بابت حسن انجام کار هست بهم داده نشده.در این شرایط ایا شرکت میتونه از سفته سوء استفاده کنه در شرایطی که من کارمو درست انجام بدم ولی سفته رو اجرا بزاره ؟ چیکار باید انجام بدم که مشکل قانونی واسم پیش نیاد؟
پریا ب
اجرای سفته توسط کارفرما
سلام من با قرارداد ۶ماهه درمؤسسه پرستاری استخدام شدم بااین متن که تاسه ماه بعداز قرارداد شناسنامه پیش شرکت بمونه و درصورت ادامه کار برای سالمند بعداز قراردادبدون اطلاع مؤسسه اینکار تبانیه و سفته رو اجرا میذارم حالا من باید در دادگاه با استناد به کدام قانون از خودم دفاع کنم وچی بگم با تشکر