مشاوره حقوقی مبتنی بر هوش مصنوعی، از وینداد AI سوالات حقوقی خود را به رایگان بپرسید!
پروفایل کاربر

محمدحسین امیری

6 سال پیش

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

مهرنوش فتاحی

6 سال پیش

این نوع قرارداد همان‌گونه که از اسمش پیداست برای انجام فعالیت و کارهای معین و مشخص منعقد می‌شود و با ایفای تعهدات طرفین قرارداد خاتمه می‌یابد. زمان در این گونه قراردادها تاثیری ندارد، مگر اینکه قرارداد تلفیقی از کار معین و زمان معین باشد. در این صورت زمان در قرارداد اهمیت می یابد. نکته قابل توجه این است که مرز بین قراردادهای کار معین و قراردادهای پیمانکاری بسیار به هم نزدیک است، چراکه در پیمانکاری نیز انجام پروژه به صورت یکپارچه به پیمانکار محول می‌شود.

تعهد به نتیجه همان‌گونه که در پیمانکاری مهم است در قرارداد کار معین نیز وجود دارد. با این حال این دو نوع قرارداد از جهاتی نیز با هم تفاوت دارند. 

تفاوت های میان قرارداد کار معین و پیمانکاری:

در قرارداد پیمانکاری پرداخت مبلغ قرارداد به صورت مبلغی یکجا و مقطوع و یا در چندین قسط تعهد می‌شود ولی در قرارداد کار معین، حقوق بر اساس کارکرد کارگر در بازه زمانی خاص هفتگی یا ماهانه محاسبه و پرداخت می‌شود. در قرارداد کار معین ابزار، لوازم و محل کار توسط کارفرما تامین می‌شود ولی در پیمانکاری ابزار کار به عهده پیمانکار است.

این قرارداد نیز (قرارداد کار معین) مشمول مقررات تامین‌اجتماعی می‌شود و کارفرما به‌عنوان مسئول کارگاه موظف است حق‌بیمه را به شعب سازمان پرداخت کند. حق‌بیمه براساس حقوق دریافتی کارگر در ماه محاسبه و پرداخت می‌شود. 

شما می‌توانید از نمونه قرارداد کار با مدت موقت (کار معین) استاندارد شده‌ی وینداد استفاده کنید.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

بدون نام

6 سال پیش

قرارداد بدون بیمه

با سلام من با کارم به مشکل خوردم و جدا شدم اما قرارداد یکساله بسته بودیم و بدون بیمه خواستم بدونم قرارداد بدون بیمه معتبره؟؟

پروفایل کاربر

سید عبدالله رضایی

7 سال پیش

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی در شهری غیز از محل سکونت افراد باشد

قانونی وجود دارد که مانع از اشتغال افراد در ادارات دولتی غیر از شهر محل سکونت باشد

پروفایل کاربر

خانم بیگی

5 سال پیش

عدم تبعیت از قانون وزارت کار .رفاه وتعاون اجتماعی

درود مجدد

قبل از هرچیز ممنون بابت پاسخگوییتون

اما بهتره دقیقتر سوالمو مطرح کنم:


بنده از آذرماه 98 در یک مجموعه خصوصی قرارداد تمام وقت بستم (طبق شرایط وزارت کار) 

اما دوماه دی و بهمن ماه98 به صورت تمام وقت و چهارماه (خرداد تا شهریور99 به صورت شیفت بندی) مشغول به فعالیت بوده ام .البته نه به صورت فصلی و موقت بلکه بخاطر شرایط کرونا هفته ای دوروز شیفت داشتم(باتوجه به سامانه ی حضوروغیاب قانونی)

اما نه تنها عیدی سال98 و اضافه ی بنده پرداخت نشد بلکه بعدازگذشت یک سال همچنان برای بیمه بنده اقدام نکردند و مدیریت مدعی هستند دوره ی آزمایشی تمام نشده. درصورتی که بنده گواهی سابقه ی کار سه ساله و رضایت کارفرما ازکارمند ارائه دادم پس مدیریت شهربازی اجازه نداشتند بیش از یک ماه موقعیت بنده رو معلق نگه دارند.

اما الان بعد از گذشت یکسال، بیمه.اضافه کاری. عیدی و پاداش بنده پرداخت نشده هیچ استخدام هم نشدم...!

اصلا مشخص نیست از کدوم قانون تبعیت میکنند!

میخوام بدونم 4ماه عیدی کامل به بنده تعلق میگیرد یا طبق شیفت بندی مصوبه ی کرونا (یعنی روزانه)؟؟؟

بیمه .اضافه کاری و مزایا چطور؟؟؟

ممنون میشم اگر مجدد زحمت بکشید و  پاسخ بدید

سپاس فراوان