پروفایل کاربر

محسن قناعت پیشه

6 سال پیش

قرارداد کار

سلام. در قراردادهای کارفرما و کارگر، آیا تعهدات کارگر و کارمند، مشمول مرور زمان می شود؟ آیا اگر جمله " این قرارداد مشمول مرور زمان نخواهد شد" ذیل قرارداد قید گردد، ناقض قوانین نیست؟

مشاهده سوالات مشابه

پاسخ‌ها (1)

پاسخ تیم حقوقی وینداد

افشین پاشایی

6 سال پیش

با سلام

نهاد مرور زمان به جز موارد محدودی اساسا توسط نظام حقوقی ایران به رسمیت شناخته نشده و شورای نگهبان به طور کلی این نهاد را خلاف شرع شناخته است. بنابراین قید این جمله در قرارداد به جهت پیش بینی نشدن مواعد مرور زمان در قوانین برای موضوعی که فرمودید، بی فایده خواهد بود.

هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصص‌های ما در سریع‌ترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی می‌دهند.

بیشتر بخوانید

پروفایل کاربر

مریم رئوف

12 ماه پیش

بیمه بیکاری

سلام شرکت بعداتمام قراردادم برای من ترک کار زدن وگفتندنیرونمیخواهندبا وجود اینکه ۳ماه از حقوقم راندادند من چطوری باید اقدام کنم برای بیمه بیکاری واینکه بعد رفتن به اداره کار آیا این ۳ماه حقوقم را میدهند یا نه؟الان باید چیکارکنم؟

پروفایل کاربر

سوگل خ

1 سال پیش

بی نظمی و بدقولی مجموعه

سلام من تا آخر تیر ماه قرارداد دارم ولی الان 21 ام اردیبهشت من حقوق فروردینمو نگرفتم و به تمام اون مجموعه ای ک کار میکنن حقوق داده شده جز من،

حتی زمانی که 3 ماه قبل تر آموزشی کار میکردم دو شیفت حقوقمو نصفه میدادن با اینکه علاوه بر ساعت کاری هم خیلی موندم یعنی اضافه کارام اندازه حقوق کامل بودن حتی ذره ای ب حقوقم اضافه نشد و حقوقم نصف بود الانم ک قرارداد دارم حقوق فروردینمو ندادن این همه بی نظمی و خیلی هم بداخلاق هستن از لحاظ روانی دیگه نمیخوام اونجا کار کنم باید چکار کنم؟؟؟

پروفایل کاربر

محمد تهرانی

2 سال پیش

قرارداد یک طرفه با فروشگاه زنجیره ای

باسلام و احترام بنده و تعداد زیادی از عاملین فرانچایز فروشگاه زنجیره ای هستم که حدود یکسال و نیم تا دو سال پیش قرارداد با این شرکت بستیم در طی این مدت طبق قرارداد هیچگونه سودی بابت فروش ماهیانه از طرف شرکت پرداخت نشده و همیشه با کسر و بدهی ها لیست بارهای ارسالی و انبار گردانی های دروغین و ساختگی ما را محکوم به پرداخت بدهی کردند تا اقدام به اعتراض میکنیم ما را تهدید میکنند به اجرا گذاشتن چک و سفته واگذار شده به عنوان ضمانت لطفاً ما را راهنمایی کنید راهکار قانونی چیست با تشکر فراوان