
سامان نصیروند
قرار داد دستگاه ارز دیجیتال
من در تاریخ 980222 با فردی قرارداد دستگاه ارز دیجیتال بسته ام به این صورت که من 30 عدد دستگاه استخراج بیت کوین به شخصی تحویل دادم که در محل خود بگذارد و بنده هزینه برق دستگاه ها رو به صورت ماهیانه به ایشان بپردازم .اما ایشان خلف وعده کرده و اصلا دستگاه ها رو روشن نکردند و طی مکالمه تلفنی قرار شد دستگاه های بنده را بفروشد و وجه آن را به بنده بپردازد و این کار نیز انجام نشد .
بنده بابت ضمانت مبلغ 150 میلیون تومان سفته گرفته ام .این دستگاه ها در آن زمان ساز وکار قانونی برای وارداتش وجود نداشت .
حالا من میخواستم بدونم میتونم از طریق قانونی سفته ها را به مرحله اجرا بگذارم ؟مشکلی در این خصوص پیش نمیاد ؟
مشاهده سوالات مشابه
پاسخها (1)

کارشناس حقوقی وینداد
با سلام:در پاسخ به سوال مطروحه لازم به ذکر است:
طبق ماده ۲ قانون مجازات عمومی، «هر فعل یا ترک فعل که مطابق قانون قابل مجازات یا مستلزم اقدامات تامینی یا تربیتی باشد جرم محسوب است و هیچ امری را نمی توان جرم دانست مگر آنکه به موجب قانون برای آن مجازات یا اقدامات تامینی یا تربیتی تعیین شده باشد جرم محسوب می شود.»
بنابراین به دلیل عدم وجود مجازات برای خرید و فروش ماینینگ نمیتوان این اعمال را جرم دانست و از جهتی رییس مرکز ملی فضای مجازی درباره ادامه روند قانونی سازی بستر فعالیت استخراج بیت کوین و ارز دیجیتال پس از آن که دولت استخراج ارزهای دیجیتال را به عنوان صنعت پذیرفته است، گفت:
«هماهنگیهای لازم با نهادهای ذیربط برای آزادسازی واردات دستگاههای ماینینگ بیت کوین و انواع ارز دیجیتال انجام شده است»
چنان چه در قرارداد منعقد بین طرفین تعهداتی وجود داشته و تخلف از تعهدات با ضمانت اجرای پیش بینی شده باشد شما می توانید از طریق قانونی سفته های خود را به مرحله اجرا بگدارید.
با احترام؛
تیم حقوقی وینداد.
هر سوال حقوقی داشتید از ما بپرسید. متخصصهای ما در سریعترین زمان ممکن به سوال شما جواب تخصصی میدهند.
بیشتر بخوانید

سجاد نراقی
نحوه تنظیم قرارداد پژوهشی توسط یک پلتفرم واسطه
سلام
ما یک پلتفرم واسط برای حل مسائل محتوایی سازمان ها هستیم و متخصصین رو به سازمان هایی وصل می کنیم که نیاز به انجام یک پروژه آموزشی دارند.
می خواستم بدونم ما به عنوان واسط باید چه نکاتی رو بهش توجه کنیم؟

امید فرجی
شکایت از وکیل
با سلام - وقت بخیر - بنده درواقع شکایت از وکیلی دارم که بعد از نه ماه کم کاری و سهل انگاری ، متوجه شدیم که بصورت الکترونیک شکایت ثبت کرده و هیچ گونه تفهیمی به هیچ یک از موکلین ننموده است . ضمن اینکه هیچ گونه قرارداد فیزیکی و مستندی هم از هیچ یک از موکلین ندارد . در واقع ایشان بدون هیچ هماهنگی ، و بدون دادن اطلاعات کافی به موکلین ، در بهمن ماه سال 1401 ، درخواست نمودند که "رمز پیامکی ارسال شده از ثنا را برای من بخوانید ! " و با اعلام همین پیامک ، ماه قبل متوجه شدیم که ایشان ثبت وکالت نموده است !
میدانم که نباید کد پیامک را اعلام میکردیم ، اما در پیامک هم متنی مبنی بر تایید وکالت ایشان در پیامک هم عنوان نشده بود و فقط بعنوان یک کد رمز بود که معمولا برای مشاهده ی ابلاغیه ها بکار میرود ، داخل سایت eblagh.adliran.ir نیز در آن زمان چیزی در این خصوص توضیح داده نشده بود و ایشان با علم به این موضوع در واقع به ضرر ما و به نفع خودشان اقدام نمودند و حتی اخیرا هم اصرار داشت که " نمیخواهید من را عزل کنید ! " که اخیرا متوجه شدیم ، طبق یکی از بند های وکالتنامه ، در صورت عزل میخواهد کل مبلغ حق الوکاله را بگیرد !!!
حال با توجه به این موارد ، بنده و سایر موکلین چگونه میتوانیم از ایشان شکایت و این قرارداد را باطل کنیم ؟

arezo arabi
سوال حقوقی در مورد قرارداد
سلام روزتون بخیر میخواستم ببینم توی یک قرارداد آموزشی بهتر هست قرارداد بین شخص حقیقی و شخص حقوقی منعقد شود یا بین دو شخص حقیقی ؟و با استناد به چه چیزی؟